Слот машина Gradiator

4.7
Играй за реални пари

Играйте слота Gladiator безплатно

Ако харесвате приключенски слотове, вероятно играта Gladiator е подходяща за вас. Тя е дело на популярния софтуерен разработчик Betsoft и включва доста интересни символи – кон, меч, златни монети, тигър. Като допълнение предлага и вълнуващ бонус рунд.

Слот игра Gladiator

Игра Gladiator
Софтуерен разработчик Betsoft
Линии 30
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 92.67%
Тема на слота Приключенски
Минимален залог на линия 1
Максимален залог на линия 5
Максимална печалба -

Как се играе Gladiator

Ротативката Gladiator се играе много лесно и потребителите не се затрудняват, дори и начинаещите. Единствено разположението на бутоните е малко по-различно от това при повечето слотове. Тук балансът, стойността на залога и акумулираната печалба (ако има такава) са изписани в горната част на екрана над барабаните.

За да настроите залога си, трябва да отидете на зеления бутон с трите черти в горния ляв ъгъл. След като го натиснете, ще се появят три опции – Sound, View Paytable и Change Bet. С първата се регулира звукът, а вторият бутон води към таблицата с изплащанията. Третата опция е за промяна на залога.

Как се играе Gladiator

От средното поле се избира “Bet Level” – стойността на кредита. Тогава в първото поле „Bet” се показват възможните стойности за общия залог. Можете да регулирате и линиите от последната опция „Number of Lines”. Максималният брой е 30, но не е фиксиран, така че можете да ги намалите ако желаете.

Поле Bet

Когато сте готови с настройките, остава да натиснете зелената стрелка отляво, за да се върнете към началния екран. Барабаните се завъртат с помощта на кръглия бутон “Spin”, разположен в дясната част върху последния барабан.

Символи в играта

В слота Gladiator има разнообразни символи, които правят играта още по-забавна. В информационното меню може да прегледате пълната таблица. Ние също ще опишем колко плаща всеки от символите ако играете на минималния залог от 0.30 лв.:

  • Чаша – пет символа чаша в линия носят печалба от 0.25 лв.
  • Верига – този символ ще ви плати 2.50 за 5 броя в линия
  • Меч – мечът е със същата стойност като веригата и плаща 2.50 за 5 символа
  • Тигър – пет тигъра изплащат печалба от 1.50
  • Торба със злато – торбата със злато е от по-ниските символи и плаща 0.50 за 5 броя в линия
  • Кон – пет символа кон в печеливша линия плащат 1.00
  • Воини с шлемове – символите воини шлемове ще ви донесат печалба от 4.00 за 5 символа в линия
  • Знаме – знамето плаща 0.75 при попадение от 5 символа в линия
  • Scatter – плаща на всяка позиция, 7.50 за 5 броя
  • Принцеса, Гладиатор и Врата – специални символи с бонус функции

Печеливши комбинации и бонуси в Gladiator

В играта Gladiator има няколко специални символи. Единият от тях е Принцесата. Тя се появява на барабани 2, 3 и 4 и задейства WILDX2 Feature. Тази принцеса хвърля шепа розови листенца под нея, които превръщат символите в 2x WILD.

Ако се падне символът Hero Gladiator на която и да е позиция, на барабан 3 стартира функцията Gladiator Smash Wild Reel. По време на нея мраморна плоча покрива третия барабан. Героят се разхожда и разбива плочата и целият барабан става Wild.

Печеливши комбинации и бонуси в Gladiator

В случай, че се паднат 3 или повече символа врата на която и да е позиция, се задейства функция наречена Click Me. Играчът трябва да избере един от символите “click me” за моментална награда. Избира се докато не се покаже надписът Collect.

Колко може да спечелите от Gladiator

Слотът Gladiator на Betsoft може да ви зарадва с много добри печалби, тъй като има и символи със специални функции. Процентът на възвръщаемост може да е по-нисък, но пък не липсват бонуси и не се знае дали няма да ви изненадат с нещо по-голямо.

Мобилна версия на ротативката

Играта Gladiator е достъпна и от мобилни устройства. Можете да я стартирате направо през браузъра си без да изтегляте нищо. Забавлявайте се с тази приключенска ротативка от телефона или таблета си.