Слот машина 100 Lucky Hat

4.5
Играй за реални пари

Основни характеристики на слота 100 Lucky Hat

Разработчик EGT
RTP N/A
Печеливши Линии 100 Линии
Брой колони 4
Брой линии 5
Диапазон на залог 1.00 - 250
Максимална печалба x3000
Уайлд Символ да
Скатер Символ да
Бонус Игра не
Безплатни завъртания не
Автомачини завъртания да
Година 2019-02-20
Волатилност Ниска
Прогресив да
Тема на слота Плодове

Слот игра More Fresh Fruits

Ако харесвате плодовите ротативки, More Fresh Fruits от Endorphina е идеалното предложение за вас. Тази игра има 5 барабана и цели 100 печеливши линии. Включени са също Wild и Scatter символи, както и специална функция Gamble, която ще ви даде шанс значително да увеличите печалбите си. Необходимо е само да изберете карта и да победите картата на дилъра.

Правила на ротативката

За да играете More Fresh Fruits, не ви трябват никакви по-специални умения. Трябва само да направите определени настройки – на броя линии и общия залог. След като отворите играта, ще видите полето “Lines” в долния ляв ъгъл. От този бутон можете да регулирате линиите като възможностите са 20, 30, 50 и 100. Отдясно има още два бутона – Currency (за валута) и Bet (за залога).

Щом приключите с настройките, може да стартирате играта като натиснете бутона „Spin”, намиращ се най-отдолу вдясно. От лявата му страна е наличен и бутон „Auto”, от който се включва автоматична игра. В тази игра не трябва да задавате определен брой автоматични завъртания, а ако искате да ги спрете, трябва да натиснете повторно същия бутон. С бутона „Turbo” вляво се пуска турбо завъртане на барабаните.

Символи в More Fresh Fruits

В играта More Fresh Fruits ще срещнете типичните плодови символи – грозде, лимон, ябълка, ягода, диня. Има и един по-нетрадиционен – кокосовият орех. Включени са още камбана, седмица, две звезди (Scatter) и Wild. Ето и колко плаща всеки от тях при игра на 1.00 лв. :

  • Грозде, Лимон, Зелена ябълка, Ягода – плащат 1.00 за 5 броя в линия
  • Диня – плаща 2.00 за 5 символа
  • Кокосов орех – също плаща 2.00 за 5 броя
  • Камбана – плаща 3.00 за 5 символа
  • Седмица – плаща 10.00 за 5 броя
  • Scatter – плаща 500.00 за попадение от 5 символа
  • Wild – замества всички символи освен Scatter

Печеливши комбинации и бонуси

Всички печалби в слота More Fresh Fruits се образуват от еднакви символи и се изплащат от ляво надясно. Единствено скатер символите плащат на всяка позиция.

Символът Wild се появява само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан и може да заменя останалите, с изключение на Scatter. Възможно е и цял барабан да се покрие със Stacked Wild символи.

В тази ротативка има и рискова игра (Gamble), която ви дава възможност да увеличите печалбите си. Целта е да изберете карта от четирите на масата, които са с лицето надолу и да победите картата на дилъра. В такъв случай печалбата ви се удвоява и имате до 10 опита.

Мобилна версия на слота More Fresh Fruits

Онлайн слот игрите от софтуерния разработчик Endorphina са оптимизирани и за мобилни устройства. More Fresh Fruits не е изключение. Можете да я играете от всяко устройство с операционна система iOS или Android, и то направо от браузъра. Не е нужно да изтегляте приложение, за да я стартирате, макар че някои казина предлагат такова за удобство на потребителите.