Слот машина 20 Diamonds

4.8
Играй за реални пари

Слот игра 20 Diamonds

Игра 20 Diamonds
Софтуерен разработчик Amusnet Interactive (EGT)
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.79%
Тема на слота Диаманти
Минимален залог на линия 1
Максимален залог на линия 20
Максимална печалба 1000x

Как се играе 20 Diamonds slot

20 Diamonds slot е очарователна ротативка на тема диаманти от софтуерния разработчик EGT, чието ново име е Amusnet Interactive. Тя ще ви предложи страхотни възможности за печалби и висок процент на възвръщаемост. Разполага и с демо версия, така че можете да я пробвате безплатно ако още не сте се решили да залагате с реални пари. Нека видим как се играе и какви настройки трябва да направите предварително.

Интерфейсът на играта изглежда по същия начин като при повечето слот игри от този доставчик. Ще видите, че от двете страни на барабаните е изписано „20 Lines Fixed”. Това значи, че линиите са фиксиран брой и няма какво да променяте в това отношение. Можете направо да изберете стойност за 1 кредит от синия бутон отдясно на 5-тия барабан. Над него са кръглия бутон за ръчно стартиране на играта и бутона за автоматична игра. Барабаните могат да се завъртат и от бутоните със самите залози (напр. 0.20, 0.40, 0.60 и т.н.).

Символи в играта

Самото име на слота подсказва, че символите ще са под формата на диаманти и скъпоценни камъни. Ето един бърз преглед на всички видове символи и техния потенциал за плащане:

  • Зелен и жълт скъпоценен камък и червено сърце – тези символи са най-ниско платени. Те ще ви възнаградят с 15х залога ако ви се паднат 5 броя в линия
  • Лилав и син скъпоценен камък – тези камъни ще ви донесат печалба от 30х при попадение от 5
  • Диамант – символът диамант плаща 60х залога при 5 символа в печеливша линия
  • Звезда (Scatter) – ако ви се паднат 5 звезди печалбата е 1500х залога
  • Седмица – символът червена седмица може да замества всички символи без Scatter (звездата) и плаща 150х за 5 броя

Печеливши комбинации и бонус нива в 20 Diamonds

В играта 20 Diamonds всички печалби се изплащат от ляво надясно на съседни рилове като се започва от най-левия рил. Изключение са само печалбите от символите Scatter. Тук няма допълнителен бонус рунд от рода на безплатни завъртания или друг тип. Има обаче функция за удвояване на печалбите.

След като се генерира печалба, трябва да се натисне бутона „Удвоете“ и да се познае дали картата е червена или черна. Ако е изборът е правилен, печалбата се удвоява веднага, но ако не е, се губи и играта за удвояване се прекратява. Към играта може да има и джакпот с 4 прогресивни нива – добре познатият Jackpot Cards от Amusnet Interactive. Функцията стартира на случаен принцип и продължава докато не се обърнат 3 карти от една боя, за да се спечели съответното джакпот ниво.

Мобилна версия на слота

Който желае може да играе 20 Diamonds demo или с реални пари и от мобилния си телефон. Играта е оптимизирана за устройства с Android, iOS, Windows и можете да я достъпите от всяко място ако имате бърз интернет. Тя ще се адаптира веднага към размера на екрана, единствено разположението на бутоните може да е малко по-различно.