Слот машина 20 Super Hot Egypt Quest

4.6
Играй за реални пари

Слот игра 20 Super Hot Egypt Quest

Игра 20 Super Hot Egypt Quest
Софтуерен разработчик Amusnet Interactive (EGT)
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.79%
Тема на слота Плодове
Минимален залог на линия 1
Максимален залог на линия 20
Максимална печалба 10000

Правила на играта

Едва ли има фен на хазартните игри, който поне веднъж да не е играл популярната плодова ротативка 20 Super Hot. Този път ще разгледаме версията, която е свързана с прогресивния джакпот Egypt Quest. На пръв поглед, тя има същите характеристики – 20 печеливши линии, 5 барабана, символи плодове. 20 Super Hot Egypt Quest обаче ви дава шанс да се сдобиете с по-големи печалби дори и докато играете на минималния залог. Ето какво трябва да направите, за да започнете:

След като отворите играта, няма да се наложи да регулирате линиите, тъй като броят им е фиксиран. Отгоре ще видите и стойностите на 4-те нива на джакпота – Bronze, Silver, Gold и Platinum. В долната част под барабаните се намира синият бутон с деноминациите, от който трябва да изберете стойността на един кредит. В зависимост от избрания кредит, ще се покажат 5 различни залога. За да стартирате играта на някой от тях, трябва да кликнете на съответния бутон. От оранжевия бутон, намиращ се отляво на синия може да се превключи на автоматична игра.

Символи в 20 Super Hot Egypt Quest

Символите в 20 Super Hot Egypt Quest са същите като в оригиналната игра. Добавен е само символ „Egypt Quest”, който задейства бонусната игра за спечелване на едно от джакпот нивата. Нека видим и какви са изплащанията при всички символи:

  • Лимони, череши, портокал – това са най-ниските символи. Плащат 5х залога за 5 броя в линия
  • Диня, сини сливи – пет броя от тези символи плащат 10х
  • Грозде – пет символа грозде носят печалба от 20х залога
  • Седмица – замества всички символи освен Скатер и Egypt Quest
  • Звезда (Скатер) – пет символа звезда плащат 500х
  • Egypt Quest – задейства бонус игра с 8 безплатни завъртания

Печеливши комбинации и бонуси

Всички печалби в 20 Super Hot Egypt Quest се изплащат от ляво надясно на съседни рилове като се започва от този най-вляво. Ако три символа Egypt Quest се появят едновременно на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан, стартира бонус нивото с 8 свободни игри.

Тези завъртания се изиграват със специални рилове и символи, но на същите залог и линии, на които са стартирали. В зависимост от натрупаните кредити по време на свободните игри, играчът печели едно от джакпот нивата. Ако събере 5 символа свитък, се изкачва на следващото ниво. В играта има и функция за удвояване на печалбите.

Мобилна версия на 20 Super Hot Egypt Quest

Желаещите да играят 20 Super Hot Egypt Quest от телефона си няма да срещнат никакви трудности. Онлайн ротативката е оптимизирана и за мобилни устройства и работи отлично, независимо дали операционната система на устройството е Android, iOS или Windows. Достъпна е направо от мобилния браузър и не изисква да се теглят допълнителни софтуери. Трябва само да откриете легитимно казино, което я предлага.