Слот машина 24 Hour Grand Prix

4.6
Играй за реални пари

Слот игра 24 Hour Grand Prix

Игра 24 Hour Grand Prix
Софтуерен разработчик Red Tiger Gaming
Линии 30
Барабани 6
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.73%
Тема на слота Аркадни
Минимален залог 0.20
Максимален залог 40
Максимална печалба 2000x

Правила и настройки

24-Hour Grand Prix е разработка на доставчика на софтуер Red Tiger Gaming и спада към категорията аркадни игри. Самото име подсказва, че темата й е свързана също със спортни автомобили. Налични са 6 барабана, а фонът зад тях е под формата на рали писта. Линиите в този слот са фиксирани на 30, така че няма нищо за настройване в това отношение.

За да настроите крайния си залог, трябва да отидете на „Stake”. Тази опция се намира в долния ляв ъгъл. Размерът на залога се регулира с бутони „-“ и „+“. Ако искате да стартирате играта, може да натиснете кръглия жълт бутон вдясно. Има и още един вариант – да включите на автоматична игра от бутона „Auto”, разположен отдясно на “Stake”. Там задавате 10, 20, 30, 50 или 100 завъртания. Изисква се да отбележите и лимит на загубите. От лявата страна на кръглия старт бутон има и опция „Turbo”. Ако се натисне на нея, се включват турбо завъртания на барабаните (тоест доста по-бързи).

Символи в 24 Hour Grand Prix slot

В 24 Hour Grand Prix slot има предимно символи автомобили в различни цветове. Налични са и 4 по-нископлатени символи, които изобразяват боите от картите. Ето какво е изплащането при всяко от тези изображения:

  • Спатия – най-ниският символ, който изплаща печалби при 3,4,5 и 6 броя в линия. Шест броя плащат 3,5х
  • Каро – шест броя от символа каро ще ви платят 5х залога
  • Купа – шест символа купа изплащат печалба от 7х залога
  • Пика – символът с боята пика плаща 8,5х за 6 броя в линия
  • Зелен автомобил – шест такива символа плащат 19х
  • Жълт автомобил – шест жълти автомобила изплащат малко над 28х общия залог
  • Бял автомобил с червено – ако се паднат 6 такива символа печалбата е 38х
  • Червен автомобил – шест броя плащат 47,5х
  • Светлозелен автомобил с червено – при попадение от 6 броя се изплаща печалба от 57х залога
  • Race Spins – задейства бонус рунд с безплатни завъртания

Печеливши комбинации и бонуси

В играта 24 Hour Grand Prix всички символи плащат от ляво надясно на съседни барабани като се започва от най-левия рил. Има и няколко специални бонус функции. Една от тях се казва “Super Wilds”. Два съседни барабана покрити с един и същ висок символ се трансформират в анимиран 2х4 Super Wild.

Когато се появят три символа Race Spins стартира рунд с 10 безплатни завъртания. За всеки допълнителен символ се дават още 5 завъртания. Всички нископлащащи символи се премахват по време на тези free Race Spins.

Мобилна версия на 24 Hour Grand Prix

Слотът 24-Hour Grand Prix е подходящ и за любителите на играта в движение, тъй като разполага с мобилна версия. Можете да го играете от преносими устройства (смартфони, таблети, лаптопи и др.) с операционните системи Android, iOS, Windows. Не трябва да изтегляте нищо, а просто да отворите играта от мобилния си браузър. Тя ще се адаптира веднага към размера на екрана ви.