Слот машина 40 Hot And Cash

4.6
Играй за реални пари

Слот игра 40 Hot And Cash

Игра 40 Hot and Cash
Софтуерен разработчик Amusnet Interactive (EGT)
Линии 40
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.75%
Тема на слота Плодове
Минимален залог на линия 1
Максимален залог на линия 20
Максимална печалба 10000

Как се играе тази ротативка

40 Hot and Cash е онлайн слот с плодова тематика, разработен от българския доставчик на софтуер Amusnet Interactive. Освен стандартните плодчета, в него ви очакват още няколко специални символа. Играе се лесно и е подходящ за начинаещи играчи. Не се настройва броят на линиите, защото е фиксиран на 40. Ако искате да стартирате играта, трябва да изберете само стойност за един кредит и общ залог. Нека видим как става това:

Отдясно на последния барабан има син бутон, от който се избира деноминацията (стойността на един кредит). Най-често срещаните възможности са 0.01, 0.02, 0.05 и 0.10. Днешните казина вече предлагат и по-високи стойности - 0.50 и 1.00. След това може да изберете от петте възможни залога, които ще се покажат под барабаните. Минималният е 0,40 лв. заради фиксираните линии. Завъртането на барабаните може да стартира от тези бутони или от кръглия бутон отдясно на барабан 5. Над старта има друг бутон, от който се задават автоматични завъртания (10, 20, 50, 100 или неопределени).

Символи в играта 40 Hot and Cash

В плодовия 40 Hot and Cash slot има 9 символа – 1 Wild, 1 Scatter и плодове. Да видим кои от тях са най-добре платени:

  • Череши, портокал – тези символи изплащат печалби при 3, 4 и 5 броя в линия
  • Лимони, сини сливи – лимоните и сините сливи също спадат към по-нископлатените символи и плащат при 3, 4 и 5 броя
  • Диня, грозде – Пет броя от символите грозде и диня плащат 5х залога
  • Седмица – седмицата ще ви донесе печалба от 25х залога при 5 символа в линия
  • Scatter – звездата е скатер символ и плаща 200х за 5 броя
  • Wild – доларчето е уайлд символ, който се появява само на 2-ри, 3-ти и 4-ти рил, разпъва се на съседните му лява и дясна позиция и замества всички символи без Scatter

Печеливши комбинации и бонуси

Всички печалби в 40 Hot and Cash се изплащат от ляво надясно на съседни барабани, на избраните линии като се започва от най-левия барабан, с изключение на печалбите от символи Scatter. Печалбите от линии се умножават по залога на печеливша линия, а от скатери – по общия залог.

Печалба от линия, която е формирана само от Wild символи се изплаща като печалба от седмици. В играта няма рунд с безплатни завъртания, но за сметка на това има функция за удвояване на печалбите. Изисква се само играчът да познае дали една обърната с лицето надолу карта е в червено или черно. В повечето случаи ротативката е свързана и към прогресивния джакпот “Jackpot Cards”. Той е с 4 нива и може да донесе наистина страхотни печалби дори и на по-ниски залози.

Мобилна версия на 40 Hot and Cash slot

40 Hot and Cash slot е съвместим с всички видове мобилни устройства. Можете да го играете от смартфони или таблети с операционните системи iOS, Android, Windows. Когато откриете подходящо онлайн казино, може да го заредите директно от мобилната версия на сайта.