Слот машина 40 Shining Jewels

4.5
Играй за реални пари

Слот игра 40 Shining Jewels

40 Shining Jewels e ротативка на тема диаманти от известния разработчик на казино софтуер CT Gaming. Освен диамантите, в нея ще срещнете и други интересни символи – седмица, сандъче, корона, която е в ролята на жокер. Екран от седмици ще ви донесе печалба от 1000х общия залог. Можете да изпробвате този слот и безплатно, тъй като разполага с демо версия.

Как се играе тази ротативка

Не е нужно да правите много настройки преди да започнете да играете 40 Shining Jewels. Линиите са фиксиран брой (40), така че можете направо да си изберете залог. В средната част на екрана под барабаните ще видите бутон „Краен залог“. Като кликнете на него, ще се покажат възможните опции. Преди това обаче отидете в горния десен ъгъл, за да проверите каква е стойността на един кредит (деноминацията) и да я промените ако желаете. Ако е избран кредит 0.01, възможните крайни залози ще бъдат 0.40, 0.80, 1.20, 1.60, 2.00, 3.20 и т.н.

За стартиране на играта, трябва да натиснете бутона с червено и две стрелки, разположен в долния десен ъгъл. Барабаните ще се завъртят и само трябва да изчакате резултата от завъртането. В долния ляв ъгъл има още един бутон със зелено, от който също може да регулирате залога си. В менюто, което ще се отвори има и опция „Autoplay” (автоматична игра). Можете да зададете минимум 5 автоматични завъртания и максимум 100.

Символи в играта 40 Shining Jewels

Повечето символи в слота 40 Shining Jewels са под формата на диаманти в различни цветове. По-високоплатени са седмицата и сандъкът, който е скатер. Символът корона е в ролята на жокер. Той се появява само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан и замества всички символи, с изключение на сандъка (скатера). Ето какви печалби да очаквате при залог от 0.40 лв.:

  • Лилав, жълт, син и златист диаманти – плащат 1.00 при 5 символа в печеливша линия
  • Зелен и бял диамант – плащат 2.00 за 5 броя в линия
  • Червен диамант във формата на сърце – плаща 3.00 за 5 броя в линия
  • Седмица – изплаща печалба от 10.00 за 5 броя
  • Сандък (Скатер) – плаща 200.00 при попадение от 5 броя
  • Корона (Жокер) – замества всички символи без скатер

Печеливши комбинации и бонуси

Всички печалби в слот играта 40 Shining Jewels се изплащат от ляво надясно. Печалби образуват единствено символи на допрени един до друг барабани. Само скатерите плащат на всяка позиция. Когато се падне цял екран със символ 7-ца, печалбата е 1000х общия залог. Играта има и функция за дублиране на печалбите. В нея се влиза с бутона „х2“ и играчът трябва да познае дали обърнатата карта е червена или черна, за да удвои печалбата си. Ако познае боята на картата, заложената сума се умножава по 4.

Мобилна версия на 40 Shining Jewels

Ротативката с диаманти 40 Shining Jewels от CT Gaming може да се играе без проблем и от мобилни устройства. Това важи и за безплатната демо версия, и за играта с реални пари. За целта, не е необходимо да изтегляте софтуер или някакви други приложения. Можете да отворите играта направо през мобилния си браузър, независимо дали използвате устройство с операционна система Android или iOS.