Слот машина 888 Gold

4.7
Играй за реални пари

Слот игра 888 Gold

Игра 888 Gold
Софтуерен разработчик Pragmatic Play
Линии 5
Барабани 3
Процент на възвръщаемост (RTP) 97.52%
Тема на слота Азиатски
Минимален залог на линия 1
Максимален залог на линия 10
Максимална печалба -

Правила на играта

Играта 888 Gold е разработена от софтуерния доставчик Pragmatic Play. Тя е с 3 барабана и 5 печеливши линии и се играе много лесно. След като я отворите, ще видите няколко основни опции под барабаните. Първото поле „Coin Value” се отнася за стойността на един кредит. Играчите могат да я регулират с помощта на бутоните „-“ и „+“. Възможните кредити са 0.01, 0.03, 0.05, 0.10, 0.20 и 0.50. Друго важно поле е „Bet”. То се отнася за залога на линия и също се регулира с минус и плюс.

Следва полето „Lines”. Слотът е с 5 линии, но те не са фиксирани, така че който желае може да избере да играе само на 1, 2, 3 или 4 линии. В последното поле „Total Bet” излиза формиралият се общ залог. Отдолу има и опция „Max Bet” за директно превключване на максимален залог. След настройване на залога, може да се стартира играта със зеления бутон „Play” в дясната част на екрана. Под барабаните има и бутон „Autoplay”, чрез който може да се зададе различен брой автоматични завъртания.

Символи в 888 Gold slot

В слота 888 Gold има 5 основни символа – фенери, единични, двойни и тройни символи Bar и златни монети. Но има и един по-различен символ Wild, който е под формата на числото 8. Той замества всички липсващи символи на линия. Три такива символи на петата линия ще ви донесат джакпота. Нека видим колко плащат останалите:

  • Фенер – три броя от този символ плащат 2х залога
  • Единичен Bar – три символа от този вид изплащат печалба от 3х залога
  • Двоен Bar – три броя от двойния Bar символ плащат 5х залога
  • Троен Bar – тройният Bar символ плаща 10х залога за три броя
  • Златна монета – златната монета ще ви донесе печалба от 40х залога за 3 символа
  • 8 – осмицата е Wild символ и замества всички останали

Печеливши комбинации, изплащания и бонуси

В 888 Gold slot печалбите се изплащат от ляво надясно. Има един специален символ 8, който е в ролята на Wild. Освен, че замества другите символи в комбинациите, той може да ви донесе и най-голямата награда – джакпота, който е на стойност 6000 кредита. В тази игра може да няма бонус рунд с безплатни завъртания или други функции, но процентът на възвръщаемост е много висок. Не се изисква и висок залог поради намаления брой линии. Отляво на барабаните са описани изплащанията. Така играчите виждат печалбите за всеки символ без да се налага да отварят допълнително меню.

Мобилна версия на 888 Gold

Ако обичате играта в движение, то можете да се забавлявате и с онлайн слота 888 Gold от Pragmatic Play от преносимо устройство. Играта има мобилна версия, която работи направо от браузъра. Не е нужно да сваляте допълнителни софтуери и да губите време. Можете да я отворите от вашия мобилен телефон или таблет, независимо дали е с операционна система iOS, Windows или Android. Тя ще се адаптира към размера на вашия екран и ще имате достъп до всички бутони за настройване на залога и задаване на други опции.