Слот машина Admiral Nelson

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Admiral Nelson

Admiral Nelson е историческа ротативка от известния разработчик на казино софтуер Amatic. Тя е посветена на прочутия британски адмирал Нелсън, който участва в Наполеоновите войни и историческата морска битка наречена „Битката при Трафалгар“. Играта има 5 барабана, 3 реда и 10 печеливши линии. Освен това, предлага уайлд и скатер символи, които имат специални функции – единият да замества останалите, а другият – да активира бонус завъртания.

Как се играе тази ротативка

За да започнете да играете Admiral Nelson не са ви необходими никакви по-особени умения или стратегия. Трябва само да отворите слота и да направите някои бързи настройки, след това да въртите барабаните и да чакате резултата. В лявата част на екрана ще видите бутон „Кредит“. От него трябва да изберете стойност на 1 кредит. Линиите са 10 фиксирани, така че няма какво да променяте по отношение на тях.

Можете направо да отидете в долния десен ъгъл и да изберете стойност за общия си залог от бутона „Залог“. После сте готови да стартирате същинската игра с натискането на бутона „Старт“, който също се намира долу вдясно. Възможно е да се включи и на автоматична игра от бутона „Авто Старт“ в долния ляв ъгъл. Ако имате някаква печалба след като барабаните се завъртят, може да пробвате да я удвоите като натиснете бутона „Дублиране“ в средата. Когато изберете тази опция, трябва да познаете дали обърнатата карта е червена или черна.

Символи в Admiral Nelson

Най-ниските символи в играта Admiral Nelson са J, Q, K и A – картите, които се срещат в много други онлайн ротативки. Следващи по стойност са сребърният символ и котвата. Най-високоплатеният стандартен символ е жената. Налични са още няколко символа – Адмирал Нелсън, Scatter, кораб. Ето и колко ще ви плати всеки от тях ако играете на залог от 0.10 лв.:

  • J – пет символа в линия плащат 1.00 лв.
  • Q, K, A – пет такива символи в линия ще ви платят 1.50
  • Сребърен символ – този символ плаща 2.50 за 5 броя
  • Котва – плаща 5.00 за 5 символа
  • Жена – пет такива символи в линия плащат 10.00
  • Scatter – този символ също плаща 10.00 при попадение от 5 броя
  • Адмирал Нелсън – пет символа плащат 50.00 и може да заменя всички символи освен скатер и кораб
  • Кораб – активира бонус завъртания

Печеливши комбинации и бонуси

Печалбите в слота Admiral Nelson от Amatic се изплащат само от ляво надясно. Три символа кораб на която и да е позиция стартират 10 бонус завъртания като началната печалба е 1.00. Бонус играта продължава докато се изчерпат игрите. По време на нея могат да бъдат спечелени и допълнителни бонус игри.

Два, три, четири или пет символа Scatter на произволна позиция също образуват добра печалба. Всеки символ Адмирал Нелсън удвоява скатер печалбата.

Мобилна версия на слота Admiral Nelson

Тези от вас, които предпочитат мобилната игра, могат да пробват ротативката на тема история Admiral Nelson и от телефона си. Играта е съвместима с устройства, които работят с операционните системи iOS и Android. Единствено е небходимо да завъртите устройството си. Разликата в разположението на бутоните е минимална.