Слот машина Asian Beauty

4.7
Играй за реални пари

Играйте Asian Beauty безплатно

Ценителите на Азиатската красота със сигурност ще харесат тематичния видео слот Asian Beauty от софтуерния разработчик Microgaming. В него се срещат ориенталски красавици и други интересни символи. Като цяло, играта възхвалява изяществото и елегантността на Китайската култура. Изготвихме подобен преглед, за да се запознаете с правилата, символите и бонусите.

Слот игра Asian Beauty

Игра Asian Beauty
Софтуерен разработчик Microgaming
Линии 243 начина за печалба
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.4%
Тема на слота Азиатски
Минимален залог 0.30
Максимален залог 150
Максимална печалба 40,000 монети

Правила на играта

Едва ли има нещо в правилата на Asian Beauty slot, което може да ви затрудни. Още щом стартирате играта, ще видите, че отстрани на барабаните е изписано „243 ways”, тоест толкова са начините за печалба и няма линии за настройване. В долната част на екрана под самите барабани има надпис „Coins” и бутони „-“ и „+“, от които може да настроите залога си. За потребителите предпочитащи големите залози има и допълнителен бутон „Max Bet”, от който директно може да се премине на максимален залог.

В долния десен ъгъл на екрана ще забележите бутона „Spin”. От него се стартира играта. Ако обаче не искате да го натискате след всяко едно завъртане, може да включите на автоматична игра от зеления бутон „Auto Play” долу вляво. Имате възможност да посочите колко автоматични завъртания да се направят. Когато се генерира печалба от завъртането на барабаните, тя се изписва в дясната част над бутона „Spin”. По време на автоматичните завъртания този бутон се превръща в “Stop”.

Символи в Asian Beauty slot

Стандартните символи в играта Asian Beauty са представени от различни предмети и растения, типични за Азиатската култура. Четирите момичета са свързани с четирите сезона. По-специалните символи са Wild и Scatter. Нека видим какви са изплащанията за всеки символ в тази игра:

Стандартни символи:

  • Лотосов цвят и черешов цвят – тези символи плащат 5, 10 и 75 съответно за 3, 4 и 5 броя
  • Сребърна и златна корона – плащат 5, 15 и 75 кредита за 3, 4 и 5 символа
  • Момичета – всички символи момичета имат еднаква стойност и плащат 10, 25 и 200 кредита за 3, 4 и 5 броя

Специални символи:

  • Scatter – скатер символът представлява ракла с орнамент. Три, четири и пет скатера плащат 5, 15 и 100 кредита и активират бонус с free spins
  • Wild – уайлд символ е логото Asian Beauty. Той замества всички символи освен Scatter. Пет броя плащат 2000 кредита.

Бонуси и печеливши комбинации

Увлекателният Asian Beauty slot има бонус ниво с безплатни завъртания. То се активира когато се паднат 3, 4 или 5 символа Scatter. Играчът получава съответно 10, 15 или 25 свободни игри. Бонусът може да се задейства отново ако по време на безплатните завъртания се паднат още три или повече Scatter символи.

В играта има още един бонус, наречен Asian Beauty Mirror Feature., който се активира на случаен принцип. На екрана се появяват 12 огледала. Играчът трябва да кликне върху всяко, за да отвори кутия с икона на едно от момичетата. Всяка икона съответства на определен множител и трябва да се отворят три еднакви символа.

Колко може да спечелите от Asian Beauty

Слотът Asian Beauty има цели 243 начина за печалба, така че може да очаквате добра възвръщаемост. Налични са и две бонус нива. Максималната печалба е на стойност 40,000 монети.

Мобилна версия на ротативката

Който желае може да играе Азиатската ротативка на Microgaming Asian Beauty и от мобилния си телефон. Тя е оптимизирана за мобилни устройства и съвместима с апарати с операционни системи Android и iOS.