Слот машина Big Five

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Big Five

Big Five е онлайн слот с животни от софтуерния разработчик Novomatic. Играта има 25 печеливши линии, 3 реда и 5 барабана. Процентът й на възвръщаемост е 95%, което е доста добре. В нея са включени символи на животните леопард, бивол, носорог, слон, лъв, както и Wild и Scatter. Налични са бонус рунд с free spins и джакпоти при попадение от цял екран със символи животни.

Как се играе тази ротативка

Слотът Big Five е подходящ за напълно начинаещи играчи. Няма нищо сложно в правилата, тъй като дори линиите не се настройват, защото са фиксирани. След като стартирате самата игра, само трябва да изберете залог и да започнете да въртите барабаните. Полето „Total Bet” за настройка на общия залог се намира в долната лява част на екрана под риловете. Можете да изберете желаната стойност за залога с бутоните „-“ и „+“.

Когато вече сте избрали залог, трябва да натиснете бутона „Start”, разположен в долния десен ъгъл, за да започнете играта. Ако не искате да го натискате след всяко завъртане, може да изберете опцията „Auto” отляво за автоматична игра. В тази игра не се задава определен брой автоматични завъртания. Като стартирате автоматичния режим, можете да го спрете по всяко време от същия бутон. От лявата страна на бутона „Auto” има още един бутон “Max Bet”, от който се превключва на максималния залог от 50.00 лв.

Символи в слота Big Five

В играта Big Five от Novomatic присъстват символите от картите 10, J, Q, A и K. Те са най-нископлатени. След това са животните леопард, бивол, носорог, слон и лъв. Наличен е и Scatter символ, който задейства рунд с безплатни завъртания и специална функция наречена Reel Respin Feature. В слота има и Wild, който замества другите символи без скатера. Ето и изплащанията според таблицата:

  • 10, J, Q – плащат 0.60 за 5 символа в печеливша линия
  • A, K – плащат 0.75 за 5 броя в линия
  • Леопард, Бивол – плащат 1.00 за 5 символа в линия
  • Носорог, Слон – плащат 2.00 за 5 броя в линия
  • Лъв – плаща 3.00 за 5 символа в линия
  • Scatter – активира бонус с безплатни завъртания
  • Wild – замества всички символи, с изключение на Scatter

Печеливши комбинации и бонуси

Ако ви се паднат между 4 и 9 Scatter символи докато играете Big Five, ще получите между 10 и 20 безплатни завъртания с функция Reel Respin Feature. При тази функция първият барабан се покрива изцяло с един и същ символ на някое от животните. Останалите барабани, на които се появи този символ също се заключват и остават на екрана. Цял екран от всяко животно носи джакпот. Нека видим колко плаща всеки:

  • Леопард джакпот и бивол джакпот – 100х общия залог
  • Носорог джакпот и слон джакпот – 200х общия залог
  • Лъв джакпот – 300х общия залог

Мобилна версия на Big Five

Онлайн ротативката на тема животни Big Five от Novomatic е достъпна и от мобилни устройства. За да я играете от телефон или таблет, трябва само да я стартирате през мобилния браузър. Не се налага да изтегляте нищо или да правите някакви допълнителни настройки. Мобилната версия на играта ви предоставя същите функции и възможности.