Слот машина Blue Dolphin

4.6
Играй за реални пари

Играйте Blue Dolphin безплатно

Blue Dolphin е интересна слот игра с 5 линии, разработена от доставчика на казино софтуер Amatic. Както самото й име подсказва, тя е на морска тематика. В нея ще срещнете символи на морски обитатели – риби, рапан, медуза, морска костенурка, и разбира се делфин. Малко по-надолу в нашето ревю ще ви разкажем и за бонус нивото.

Слот игра Blue Dolphin

Игра Blue Dolphin
Софтуерен разработчик Amatic
Линии 5
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.02%
Тема на слота Морски
Минимален залог 0.10
Максимален залог 10.00
Максимална печалба 20000

Правила на ротативката

Blue Dolphin slot се играе супер лесно – само трябва да го отворите, да настроите залога си и да започнете да завъртате барабаните. За целта, трябва да използвате бутона „Залог“, намиращ се под четвъртия рил. Като кликате на него ще местите съответните стойности. Общият ви залог ще се покаже отдолу вдясно над старта.

След като вече сте се спрели на даден залог, може да започнете играта като натиснете бутона „Старт“ в долния десен ъгъл. После само трябва да изчакате да видите дали ще се генерира някаква печалба. Ако имате печалба, тя ще се покаже в средната част на екрана под барабаните.

Имате и опция „Авто Старт“, която пък се намира в долния ляв ъгъл. Като я натиснете обаче, не трябва да задавате определен брой автоматични завъртания както е при много други онлайн ротативки. Просто започват неопределен брой завъртания, а ако искате да спрете автоматичната игра, трябва отново да натиснете същия бутон.

Символи в Blue Dolphin slot

В играта Blue Dolphin има няколко символи, които плащат по-малко – това са картите от 9 до А. Следващи по стойност са морските обитатели, като най-висок е делфинът, който е и в ролята на Wild и има специална функция. Наличен е и скатер символ, активиращ бонус игри. Нека видим колко ще ви плати всеки един от символите в тази морска ротативка:

  • 9 – печалбата за 5 такива символа в линия е 200 кредита
  • 10, J, Q – тези символи също плащат 200 кредита за 5 броя
  •  A, K – пет символа в линия плащат 250 кредита
  • Рапан – плаща 500 кредита за 5 броя
  • Медуза – пет символа плащат 500 кредита
  • Рак – печалбата за 5 броя в линия е 800 кредита
  • Риби – пет символа в линия плащат 1500 кредита
  • Морска костенурка – пет такива символи в линия също плащат 1500 кредита
  • Делфин (Wild) – пет броя плащат 20000 кредита. Делфинът е и уайлд и може да заменя всички символи освен Scatter и да дублира печалбите когато замества.
  • Scatter – активира безплатни бонус игри

Бонуси и печеливши комбинации

Печалбите в Blue Dolphin slot се изплащат само от ляво надясно. Играта има и функция за дублиране на печалби. Когато имате печалба и натиснете бутона „Дублиране“, ще получите възможност да я удвоите като познаете цвета на обърнатата с лицето надолу карта. Ако пък познаете боята, ще я учетворите. При грешно предположение обаче, губите цялата печалба. В случай, че се паднат 3, 4 или 5 символа Scatter на произволна позиция, се печелят 15 бонус игри. Печалбите в тези игри се умножават по 3.

Колко може да спечелите от Blue Dolphin

Слот играта Blue Dolphin може да ви зарадва с много добри печалби. Ако имате достатъчно късмет и ви се паднат 5 символа делфин, ще се сдобиете с печалба от 20 000 кредита. Теоретичният процент на възвръщаемост на слота в дългосрочен план също е добър. Налична е и функция за дублиране и учетворяване на печалби.

Мобилна версия

Ако искате да играете Blue Dolphin от Amatic в движение, едва ли ще имате някакви проблеми. Играта има мобилна версия, която е съвместима с всякакви устройства с операционни системи Android и iOS. Не се изисква изтегляне на допълнителни приложения.