Слот машина Boxing Roo

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Boxing Roo

Ако сте феновете на ротативките с животни, слотът Boxing Roo от KA Gaming е много добър избор за вас. Освен животните коала и гущер, в нея ще срещнете и други интересни символи – щанга, боксова круша, боксова ръкавица. В играта са налични също Wild и Scatter символи с по-специални функции. Единият замества другите в комбинациите, а другият активира безплатни игри.

Как се играе ротативката

Като всички онлайн слотове на KA Gaming, Boxing Roo се играе много лесно. Не може да се променя броят на линиите, тъй като е фиксиран на 20. Това, което играчът трябва да направи след като отвори играта е да избере краен залог. За тази цел трябва да натисне бутона „New Bet” под барабаните. Ще се покаже таблица с възможни стойности за залога между 0.20 и 300.00. Необходимо е само да се кликне на желаната стойност. Тогава таблицата ще се затвори и играчът ще се върне към началния екран.

Завъртането на барабаните се стартира от оранжевия бутон в средата под 3-тия рил. Когато се задържи този бутон, се включва автоматична игра. Отдясно на него има още една опция – Max Bet. Ако я изберете, ще преминете директно на максималния залог (в случая 300.00). Ще забележите и бутон „i” в долния десен ъгъл. Той води до информационното меню, в което са описани правилата и таблицата със символите и изплащанията.

Символи в Boxing Roo

В слота Boxing Roo има няколко нископлатени символи, които отговарят на картите 9, 10, J, Q, K и A. Следващи по стойност са символите щанга и боксова ръкавица. Малко по-висок от тях е символът боксова круша. Най-високи от стандартните символи са гущерът и коалата. Символите с по-специални функции са Wild и Scatter. Ето какви са изплащанията при залог от 0.20 лв.:

  • 9, 10 – плащат 0.50 за 5 символа в печеливша линия
  • J, Q – плащат 0.80 за 5 броя в линия
  • K, A – плащат 1.00 за 5 символа в линия
  • Щанга и боксова ръкавица – тези символи плащат 1.20 при 5 броя в линия
  • Боксова круша – плаща 1.50 за 5 символа в линия
  • Гущер – плаща 3.00 за 5 броя в линия
  • Коала – изплаща печалба от 5.00 за 5 символа в линия
  • Кенгуру (Wild) – замества всички символи без Scatter
  • Scatter – стартира бонус с безплатни завъртания

Печеливши комбинации и бонуси

Всички символи в играта Boxing Roo плащат от ляво надясно на активни линии, с изключение на Scatter. Печалбите от стандартните символи се умножават по залога на линия, а печалбите от символ скатер – по общия залог. Когато се паднат 3, 4 или 5 символа Scatter, се задействат съответно 10, 15 или 25 безплатни завъртания. Ако по време на безплатните игри се появят нови три скатера, се изплаща печалбата от тях, но не се присъждат още безплатни завъртания.

Мобилна версия на слота Boxing Roo

Ротативката Boxing Roo е подходяща и за любителите на мобилната игра. Тя разполага с мобилна версия, оптимизирана за устройства с най-популярните операционни системи – Android и iOS. За да играете само трябва да отворите играта през мобилния браузър. Тя ще се адаптира веднага към размера на вашия екран и единствено трябва да настроите залога си преди да започнете с въртенето на барабаните.