Слот машина Chinese New Year

4.7
Играй за реални пари

Играйте Chinese New Year безплатно

Chinese New Year от Play'n Go не е обикновена слот игра на Азиатска тематика. Тя се отличава с невероятни графики и анимации и е базирана на животните, които китайците приписват на различните години. Ротативката включва бонус ниво с безплатни завъртания и още изненади, за които ще ви разкажем в следващите редове.

Слот игра Chinese New Year

Игра Chinese New Year
Софтуерен разработчик Play’n GO
Линии 15
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.65%
Тема на слота Азиатски, Празници, Животни
Минимален залог 0.01
Максимален залог 75
Максимална печалба 150x

Правила на ротативката

Преди да започнете да играете Chinese New Year slot, било то с реални пари или безплатно, трябва да направите определени настройки. На първо място, трябва да изберете деноминация, тоест стойност на един кредит. Това става от синия бутон, на който е изписано „Coin Value”, разположен в долния ляв ъгъл. Възможните деноминации са 0.01, 0.02, 0.05, 0.10, 0.20 и 0.25. Следва да изберете залог на линия от бутона отдясно – Coins.

Стигаме до опцията за избор на линии „Lines”. Добрата новина е, че не е задължително да играете на максималния брой (15 линии). Можете да ги намалите като така и общият ви залог ще бъде по-нисък. Ако искате може да изберете дори само една линия. В случай, че кликнете на бутона „Bet Max” отдясно на този за линиите, веднага ще превключите на максималния залог. За да започнете играта трябва да натиснете бутона „Spin”. Барабаните ще се завъртят и трябва да изчакате да спрат, за да видите дали има печеливша комбинация. Има и опция автоматична игра, достъпна от бутона „Auto Play”.

Символи в Chinese New Year slot

В играта Chinese New Year символите са предимно животни от китайския хороскоп. Но има и още няколко, които притежават специални функции. Ще обобщим какво е изплащането при всеки един символ ако играете на всички 15 линии и минимален залог.

 • Прасе – плаща 100 кредита за 5 символа в печеливша линия
 • Куче – кучето също плаща 100 кредита за 5 броя в линия
 • Петел – символът петел има същата стойност като прасето и кучето
 • Овца – символът овца плаща 150 кредита за 5 броя в линия
 • Кон – конят е със същата стойност като овцата

Следващите символи изплащат печалби при 2, 3, 4 и 5 броя в линия:

 • Змия – плаща 500 кредита за 5 символа
 • Заек – плаща 500 кредита за 5 броя като змията
 • Вол – плаща 750 кредита за 5 символа
 • Плъх – плаща 1000 кредита за 5 броя

Специални символи:

 • Тигър (Wild) – замества всички символи освен дракона и маймуната
 • Дракон – задейства бонус игра
 • Маймуна – активира безплатни завъртания

Бонуси и печеливши комбинации

Азиатския и празничен Chinese New year slot има Gamble функция, която позволява удвояване или умножаване х4 на печалбите чрез познаване на цвета или боята на обърната карта. При попадение от три символа дракон се задейства бонус игра. Три символа маймуна плащат 5х залога и активират рунд с безплатни завъртания. Тези игри се изиграват при същия залог и линии, при които са стартирали и не могат да се паднат повторно.

Колко може да спечелите от Chinese New Year

Печалбите, които слотът Chinese New Year са сравнително добри. Ако се водим по посочения RTP, може да очаквате висока възвръщаемост в дългосрочен план. Функцията за удвояване също дава страхотни възможности. Максималната печалба е 150х общия залог.

Мобилна версия на играта

Ако не сте вкъщи, но искате да се позабавлявате с ротативката Chinese New Year, няма никакви проблеми, защото тя е съвместима и с мобилни устройства. Необходима ви е само стабилна интернет връзка и телефон, таблет или друго устройство, което е с някоя от операционните системи – iOS или Android. Можете директно да стартирате играта от мобилния браузър без изтегляне на софтуер.