Слот машина Cleopatra

4.7
Играй за реални пари

Играйте Cleopatra безплатно

Ако сте фенове на Египетските ротативки, със сигурност ще бъдете очаровани от играта Cleopatra. Тя е създадена от софтуерния разработчик IGT и включва тематични символи – сфинкс, скарабей, йероглифи върху златна плочка и др. За да научите какви бонус нива включва, прочетете нашето ревю докрай.

Слот игра Cleopatra

Игра Cleopatra
Софтуерен разработчик IGT
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.02 %
Тема на слота Пирамиди
Минимален залог 0.01
Максимален залог 200
Максимална печалба 10 000x

Правила на играта

Правилата на ротативката Cleopatra са много лесни за усвояване. Единствено трябва да се направят някои настройки преди да се започне с въртенето на барабаните и очакването на печеливша комбинация. В долния ляв ъгъл на екрана ще видите поле „Lines”, от което трябва да настроите броя линии с помощта на двете стрелки отстрани. Може да играете на всичките 20, на 15, 9, 5 или само на 1 линия.

От следващото поле „Line Bet” трябва да изберете залог на една линия, тоест стойност на кредита като възможни са 0.01, 0.02, 0.03, 0.05, 0.10, 0.20 и др. След приключване на тези настройки, под „Total Bet” ще се изпише избраният общ залог. Играта се стартира от кръглия бутон в средата. Има възможност да се играе и на автоматичен режим. Той се избира от синия бутон в долния десен ъгъл. Като кликнете на него, трябва да посочите колко автоматични завъртания да се направят – 10, 20, 30, 40 или 50. Отляво на него се изписват баланса ви и печалбата ви (ако имате такава след завъртане на барабаните).

Как се играе Cleopatra

Символи в Cleopatra slot

Освен типичните Египетски символи, в Cleopatra slot има и по-нископлатени символи букви. Символът Клеопатра е в ролята на уайлд и може да замества останалите в комбинациите. Наличен е и още един по-специален символ, който активира бонус с безплатни завъртания. Нека видим какви са изплащанията при всеки един от символите ако играете на минималния залог:

 • 9 – пет символа плащат 100 кредитa
 • 10 – пет такива символа също плащат 100 кредита
 •  J – печалбата за 5 броя в линия е 100 кредита
 •  Q – печалбата за 5 символа е 100 кредита
 •  K – пет символа плащат 100 кредита
 • A – този символ е малко по-скъп от останалите букви. Пет броя плащат 125 кредита
 • Око – плаща 250 кредита за 5 символа в линия
 • Кука – също плаща 250 кредита за 5 броя
 • Йероглифи върху златна плочка – плаща 400 кредита за 5 символа
 • Лотос – плаща 750 кредита за 5 броя
 • Скарабей – плаща 750 кредита за 5 символа
 • Cleopatra – плаща 10 000х за 5 символа и замества останалите
 • Сфинкс (Scatter) – стартира free spins

Бонуси и печеливши комбинации

Символът Cleopatra е в ролята на Wild и замества останалите, с изключение на символа Клеопатра бонус. Винаги когато замества, печалбата се удвоява. Всички печалби в играта се изплащат от ляво надясно и се умножават по залога на линия.

Бонуси и печеливши комбинации Cleopatra

При попадение от 3, 4 или 5 символа сфинкс стартира така нареченият Cleopatra Bonus, който включва 15 безплатни завъртания. По време на безплатните игри всички печалби се утрояват без печалбата от 5 символа Cleopatra.

Символи в Cleopatra slot

Колко може да спечелите от Cleopatra

Египетският Cleopatra slot може да ви донесе невероятни печалби. В него има два специални символа, единият от които активира и допълнителен бонус рунд. Максималната печалба, с която можете да се сдобиете е 10 000х общия залог. Тя се пада при 5 символа Клеопатра в линия.

Мобилна версия

Ротативката с пирамиди Cleopatra от IGT може да се играе без проблем и от различни видове мобилни устройства. Ако имате добър интернет, можете да я стартирате от смартфони или таблети с Android и iOS. Нужно е само да я отворите през мобилния си браузър, без да изтегляте нищо.