Слот машина Conan

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Conan

Игра Conan
Софтуерен разработчик NetEnt
Линии 24
Барабани 6
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.01%
Тема на слота Приключенски
Минимален залог 0.20
Максимален залог 200
Максимална печалба 2016x

Как се играе онлайн ротативката

Conan е слот игра на приключенска тематика, разработена от софтуерния доставчик NetEnt. Както се забелязва от името, тя е базирана на популярния герой Конан Варварина. Включени са още неговият враг Тот Амон и неговата помощничка Валерия. Използвана е графика в модерен стил, а цялостният дизайн е наистина впечатляващ. В играта има 24 печеливши линии и броят им не може да се променя. Потребителите могат да залагат между 20 и 200 монети на едно завъртане. Може да се каже, че слотът е подходящ както за потребители с по-ограничен бюджет, така и за хайролери.

В долната част на екрана под барабаните има бутон, на който са изобразени монети. От него се избира общият залог. Старт бутонът е бял и кръгъл и се намира точно по средата под 3-тия и 3-тия барабан. Можете да започнете играта с него или да кликнете на този отляво, за да включите автоматичен режим. Оттам трябва да изберете колко завъртания да се направят – 20, 25, 50, 100, 250, 500, 750 или 1000. От бутона отдясно на старта пък се включва и изключва опцията за турбо завъртане на барабаните.

Символи в Conan the Barbarian slot

Символите в Conan the Barbarian slot са свързани с приключенията на героя Конан. Добавени са по-нископлатени символи като змия, лъв, сокол, такива със средна стойност (меч, каска, кука за захващане) и високоплащащи като например помощничката Валерия. Ето какви изплащания да очаквате от всеки символ при игра на минималния залог:

 • Сокол – шест такива символа в линия плащат 0,20 лв. (1х залога)
 • Змия – шест символа змия в линия плащат 0,25 лв.
 • Лъв – печалбата за 6 броя от този символ е 0,30 лв.
 • Кука за захващане – шест символа плащат 0,50 лв.
 • Меч – шест броя символ меч плащат 0,60 лв.
 • Каска – 6 такива символа плащат 0,70 лв.
 • Валерия – този символ плаща 1,00 лв. за 6 броя
 • Тот Амон – шест броя плащат 1,10 лв.
 • Конан – 6 символа плащат 1,20 лв.
 • Scatter – задейства рунд с free spins
 • Tower Wilds и Battle Wilds – заместват всички символи без Scatter
 • Mystery Symbols – трансформират се във всякакви символи с изключение на Scatter, Tower Wilds и Battle Wilds

Печеливши комбинации и бонуси

В слота Conan от NetEnt печалбите се изплащат от ляво надясно и от дясно наляво. Налични са множество бонус функции. Има три режима на безплатни завъртания с различни нива на волатилност. За да се задейства бонус с free spins, трябва да се появят три или повече символа Scatter. В играта има и мистериозни символи (Mystery Symbols), които се появяват само на 3-ти и 4-ти барабан. Те могат да задействат множители между 3х и 7х.

Мобилна версия на слота Conan

Conan the Barbarian slot има мобилна версия, така че можете да го играете от смартфон, таблет или всяко друго преносимо устройство. Не се налага да сваляте софтуер, който да заема от паметта на устройството. Можете да стартирате ротативката директно през мобилния си браузър.