Слот машина Crazy Bugs 2

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Crazy Bugs 2

Игра Crazy Bugs 2
Софтуерен разработчик Amusnet Interactive (EGT)
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.36%
Тема на слота Плодове
Минимален залог на линия 1
Максимален залог на линия 20
Максимална печалба 10000

Как се играе Crazy Bugs II

Онлайн ротативка от известния български софтуерен доставчик Amusnet Interactive. Тя включва интересни символи горски обитатели и ще ви изненада с няколко бонус нива. Правилата й са много прости, така че може да се каже, че е подходяща и за съвсем начинаещи играчи. Има и демо режим, така че който желае има възможност да пробва първо Crazy Bugs 2 demo безплатно. Нека видим и как се играе с реални пари.

Когато отворите играта, може да започнете с настройването на броя печеливши линии. Те са общо 20, но не са фиксирани и потребителите могат да избират между 1,5,10,15 и всичките 20. Следващото, което трябва да се настрои е стойността на един кредит. Това става от син бутон, намиращ се под барабаните. Стойностите за кредита могат да варират в отделните казина. След като се избере, отдясно се показват 5 възможни залога. Барабаните могат да се завъртат направо от тези бутони. С оранжевия бутон отляво на бутона за кредита може да се стартира автоматична игра.

Символи в играта

В тази слот игра има само няколко плодови символи, на останалите са изобразени горски обитатели. Ето какви са и колко плащат:

  • Жълъд, къпина, гъба, череши – това са най-ниско платените символи, които изплащат печалби при комбинации от 3, 4 и 5 броя в линия
  • Гъсеница 2 бръмбара – тези символи също плащат при комбинации от 3, 4 и 5 символа
  • Охлюв, бръмбар върху цвете и пеперуда – изплащат печалби при комбинации от 2,3,4 и 5 символа
  • Муха (Scatter) – отключва бонус ниво и плаща до 3000х залога
  • Пеперуда (Wild) – замества всички символи с изключение на Scatter и Bonus
  • Нотички (Bonus) – отключва друго бонус ниво наречено Cricket’s Party

Печеливши комбинации и бонуси в Crazy Bugs 2

Всички печалби в Crazy Bugs 2 slot machine се изплащат от ляво надясно като се започва от най-левия барабан. Изключение са само скатерните печалби. Печалбите от линии се умножават по залога на печеливша линия, а от скатери – по общия залог.

В този слот има няколко бонус нива. Единият се казва „Скатерна игра“ и стартира когато три или повече символа Scatter се появят на екрана. Играчът трябва да избере един от символите и може да спечели различен брой кредити. С появата на три символа Bonus започва „Cricket’s Party Бонус“.

С избиране на нота играчът печели от 8 до 15 свободни игри, а с избор на щурец – множител от х1 до х4 за свободните игри. Има и още една бонус функция – печалбите от линии, в които участва символът Джокер (пеперудата) се удвояват.

Мобилна версия на слота

Ако искате да играете Crazy Bugs 2 online в движение, няма да имате никакви проблеми, защото играта има и мобилна версия. Можете да я стартирате от различни устройства с Android и iOS и тя ще се нагоди спрямо размера на екрана. Достатъчно е само да намерите мобилно онлайн казино, което я предлага. Не е нужно да изтегляте нищо.