Слот машина Dia De Los Muertos

4.8
Играй за реални пари

Играйте Dia de Los Muertos безплатно

Както може би знаете, Денят на мъртвите е празник, който се отбелязва в Мексико и някои други държави в Латинска Америка. Софтуерният разработчик Endorphina е създал слот игра, посветена именно на него. В нея ще видите тематични символи – черепи и образа на самата Катрина (измислен персонаж, олицетворяващ този празник). Въпреки, че е само с 3 барабана, този слот има бонус с безплатни завъртания, така че прочетете цялото ревю, за да научите повече.

Слот игра Dia de Los Muertos

Игра Dia de Los Muertos
Софтуерен разработчик Endorphina
Линии 5
Барабани 3
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.04%
Тема на слота Фентъзи
Минимален залог 0.01
Максимален залог 200
Максимална печалба -

Как се играе Денят на Мъртвите

Слотът Dia de Los Muertos се играе лесно и няма да затрудни начинаещите играчи. След като се стартира играта, първо трябва да се направят някои настройки. Въпреки, че линиите са само 5, те не са фиксирани. Така че който желае може да ги намали и да играе на 4,3,2 или дори само на 1 линия. Това се прави от бутона „Lines” в долния ляв ъгъл. От следващия бутон „Coin Value” се избира стойността на един кредит. Възможните стойности могат да варират в отделните онлайн казина, но най-често срещаните са 0.01, 0.02, 0.05 и 0.10. От последния бутон “Bet” се избира стойност на общия залог.

За да започнете играта, трябва да натиснете бутона „Spin”, който се намира в долния десен ъгъл. Отляво на него има и опция „Auto”, откъдето се стартира автоматичен режим. Не трябва да се задава конкретен брой завъртания. Просто започва автоматичното завъртане на барабаните и можете да го спрете по всяко време. От бутона „Turbo” се включва турбо завъртане.

Символи и изплащания

Символите в играта „Денят на мъртвите“ са съобразени с темата. Тук ще срещнете няколко черепа в различен цвят, мъж с шапка и образът на Катрина – персонажът, който олицетворява празника. Наличен е и скатер символ, който задейства рунд с безплатни завъртания. Ето и какво е изплащането при всеки символ ако играете на залог от 0.05:

  • Лилав череп – три броя плащат 0.05
  • Червен череп – три символа плащат 0.10
  • Зелен череп – три символа плащат 0.20
  • Жълт череп – три броя плащат 1.00
  • Мъж с шапка – 3 такива символи носят печалба от 2.50
  • Катрина – три символа Катрина плащат 5.00
  • Scatter – активира бонус с free spins

Печеливши комбинации и бонуси в Dia de Los Muertos

Печалбите в слота Dia de Los Muertos се изплащат от ляво надясно на съседни барабани и активни линии. Скатер символите плащат от всяка позиция на екрана. Когато се паднат 3 символа Scatter стартират 20 безплатни завъртания. По време на тези завъртания символът Катрина се превръща в Wild, който замества всички останали символи, с изключение на скатера. Възможно е да се паднат и слепени уайлдове на цял барабан.

Играта има още един бонус – така наречената Gamble функция за удвояване на печалби. Ако стартирате това рисково ниво, трябва да изберете една от четирите карти с лицето надолу на масата и да победите картата на дилъра. Ако победите дилъра, удвоявате печалбата, ако ли не, я губите цялата и бонус нивото приключва.

Колко може да спечелите от тази игра

На пръв поглед, ротативката Денят на мъртвите няма потенциал за големи печалби. Но теоретичният RTP показва, че може да се очаква добра възвръщаемост в дългосрочен план. Наличието на бонус с free spins и слепени Wild символи също увеличава шансовете за печалби.

Мобилна версия на Dia de Los Muertos

Играта Dia de Los Muertos от Endorphina може да се играе и от различни мобилни устройства. Можете да я изпробвате от телефон, таблет или друго устройство с Android или iOS без да изтегляте нищо.