Слот машина Dice On Fire

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Dice On Fire

Игра Dice on Fire
Софтуерен разработчик Stakelogic
Линии 5
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.23%
Тема на слота Плодове
Минимален залог 0.05
Максимален залог 50
Максимална печалба 5000x

Как се играе тази ротативка

Dice on Fire е слот с плодове и ретро привкус от софтуерния разработчик Stakelogic. Самото име на играта обаче подсказва, че главният герой в него е зарчето. Цветните барабани и символи ще ви гарантират истинско забавление, а защо не и страхотни печалби. Наличен е и символ чушка в ярко червено, който още повече нажежава обстановката. Тук ви очаква и бонус ниво с безплатни завъртания. Нека видим как да започнете:

На началния екран в лявата част под барабаните ще видите бутон, под който пише „Coins”. Оттам трябва да изберете какъв да бъде залогът ви на една линия. Отдясно на този бутон има поле, на което е изписано „Total Bet”. С помощта на стрелкичката към него може да настроите общия ви залог. Когато сте готови с тези настройки, може да започнете играта като натиснете големия зелен бутон, разположен в долния десен ъгъл. Малко по-наляво от него има и бутон за включване и изключване на автоматичен режим.

Символи в играта Dice on Fire

В играта Dice on Fire най-специалният символ е зарът. Останалите символи, които ще срещнете са чушки, плодове, седмица, звезда. Ето колко плащат:

  • Сливи, лимони и череши – 5 такива символа в линия плащат 40х залога
  • Трио от чушки (червена, жълта и зелена) – тези символи плащат печалби до 2000 кредита (40х вашия залог) за комбинации от 5 броя
  • Грозде и портокали - те ще ви донесат печалба от 100х залога за комбинация от 5 броя
  • Седмица – този символ изплаща печалба от 1000х залога за 5 броя
  • Зар – пет символа отключват 6-тия бонус барабан
  • Звезда (Scatter) – пет такива символи изплащат 50х общия залог

Печеливши комбинации и бонуси

Печалбите в слота Dice on Fire от Stakelogic се изплащат от ляво надясно като се започва от най-левия барабан. Различното, което ще забележите веднага щом отворите играта е, че има допълнителен 6-ти барабан, който не е активен. Трябва да обърнете внимание на символите чушки, тъй като и към всеки от тях е включено малко зарче.

Всеки път когато се падне такъв символ, съответните зарове ще светват в горната част над барабаните. Необходимо да се появят всичките 5 зара едновременно, за да се отключи бонус барабанът. При попадение от 6 зара се задейства функцията Red Hot Bonus завъртания. Играчът може да избира между един от следните режими: 6 завъртания с множител 4х и Wild символ червена чушка, 12 завъртания с множител 2х и Wild символ зелена чушка, 24 завъртания с множител 1х и Wild символ жълта чушка.

Мобилна версия на Dice on Fire

Онлайн ротативката Dice on Fire има и мобилна версия. Можете да я играете от всяка локация независимо дали телефонът ви е с операционна система Android, iOS или Windows. Възможно е да се играе също от таблети или други преносими устройства. Трябва само да намерите сайт, в който е налична и да я стартирате през мобилния браузър. Не се налага да изтегляте нищо и да хабите от паметта на устройството си.