Слот машина Djumandji

4.8
Играй за реални пари

Играйте Джуманджи безплатно

Джуманджи е вълнуващ фентъзи слот от софтуерния разработчик NetEnt. В него ще срещнете символи животни като например лъв, носорог, крокодил и др. Ако искате да се докоснете до джунглата и нейните обитатели, прочетете нашето ревю, в което ще ви разкажем и за всички видове бонуси.

Слот игра Jumanji

Игра Jumanji
Софтуерен разработчик NetEnt
Линии 36
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.33%
Тема на слота Фентъзи
Минимален залог 0.10
Максимален залог 200
Максимална печалба 504x

Как се играе слотът Джуманджи

Правилата на тази фантастична Джуманджи игра са много лесни. Можете да ги видите като натиснете бутона „i”. Ето какви са основните стъпки, които трябва да направите преди да започнете да въртите барабаните:

 • Изберете нивото на залога от полето „Level” в долния ляв ъгъл. Възможностите са от 1 до 10.
 • После следва да изберете и стойност на монетата от поле „Coin Value”, разположено в долния десен ъгъл. Тук възможните стойности са 0.01, 0.02, 0.05, 0.10, 0.20, 0.50, 1.00 и 2.00.
 • Остава да натиснете бутона старт в средата или Autoplay, отляво на него. Ако включите на автоматичния режим, може да зададете брой завъртания, които да се направят – 10, 25, 50, 100, 250 и т.н.

Печелившите линии в играта са 36 и са фиксирани. Тоест, трябва задължително да играете на максималния брой и няма как да ги намалите. Но пък има голям избор от залози – между 0.10 и 200 лв.

Как се играе Джуманджи

Символи в играта Djumandji

Както споменахме, символите в слот играта Djumandji от NetEnt са предимно животни. Налични са и такива, които активират различни бонус функции (free spins и други). Нека видим каква печалба може да ви донесе всеки един от символите:

 • Лъв – 140х залога при попадение от 5 символа в линия
 • Носорог – 50х залога при наличие на 5 броя в линия
 • Крокодил – печалбата при 5 символа в линия е 30х общия залог
 • Пеликан – този символ плаща 25х залога за 5 броя в линия

Ето и кои са по-нископлатените символи букви:

 • А – пет броя плащат 10х
 • К – пет броя плащат 9х залога
 • Q – дамата плаща 8х за 5 символа в линия
 • J – печалбата за 5 броя в линия е 7х

Има и два по-специални символа. Това са:

 • Jumanji (Scatter) – този символ стартира бонус игра
 • Wild – замества всички останали символи без Scatter

Джуманджи игра – бонуси и печеливши комбинации

В слота Джуманджи има множество бонус функции. Една от тях се нарича Sticky Vines. Когато тя се активира всички символи, които са част от печеливша комбинация остават на екрана и се дават респинове (повторни завъртания).

Бонус в слота Джуманджи Sticky Vines

Друга бонус функция е Monsoon Wilds. Активира се на случаен принцип. Един или два барабана се покриват с Wild символи.

Бонус в слота Джуманджи Monsoon Wilds

Функцията Monkey Mayhem също се активира случайно. Всички символи се разбъркват, за да се получи гарантирана печалба.

Бонус в слота Джуманджи Monkey Mayhem

Ако се задейства функцията Wild Stampede, носорози минават през екрана и добавят 4-9 Wild символа. Три или повече символа Scatter активират така наречената Board Game, при която се хвърлят зарове. Има и още четири нива с безплатни завъртания – Vines Free Spins, Monsoon Free Spins, Monkey Free Spins и Stampede Free Spins.

Бонус в слота Джуманджи Wild Stampede

Колко може да спечелите от Джуманджи

Играта Djumandji дава възможности за доста добри печалби поради наличието на много бонус функции. Процентът й на възвръщаемост също е висок. Освен функциите, които описахме по-горе, може да спечелите и 5, 6, 7 или 10 безплатни завъртания. Максималната печалба в слота е 504х общия залог.

Мобилна версия

Любителите на мобилните слотове, могат да забавляват и с ротативката Джуманджи от NetEnt. Тя е напълно съвместима с преносими устройства с операционните системи Android и iOS. Можете да я стартирате от всяко място стига да имате интернет с добра скорост.