Слот машина Dolphin Gold

4.5
Играй за реални пари

Слот игра Dolphin Gold

Ако са ви интересни ротативките на морска тематика, то непременно трябва да пробвате играта Dolphin Gold. Тя е резултат от едно много успешно сътрудничество между NextGen Gaming и Lightning Box Games. В нея ще срещнете красиви символи морски обитатели – риби, морска костенурка, корали и др. Слот играта има и 2 уайлд символа, бонус с до 21 безплатни игри и функция за удвояване на печалбите.

Как се играе тази ротативка

Слотът Dolphin Gold е подходящ и за напълно начинаещи играчи. Началният екран е максимално опростен, така че всеки би се ориентирал бързо. В долния ляв ъгъл има поле за печелившите линии с две стрелки, сочещи надолу и нагоре. От тях се регулира броят на линиите. Максималният брой е 40, но който желае може да ги намали. Отдясно има още едно поле с монети и стрелки. Оттам се избира стойността на залога. Когато сте готови с тези настройки, може да завъртите барабаните с големия бутон със стрелка в долния десен ъгъл.

Ако се генерира печалба от завъртането, нейната стойност ще се покаже с надпис „Win” под третия барабан. В случай, че искате да пробвате да удвоите печалбата си, трябва да натиснете бутона червено / черно вдясно. Тогава ще се отвори Gamble функцията и трябва да познаете какъв е цветът на обърнатата с лицето надолу карта. Ако предположението ви е вярно, може да продължите с удвояването още няколко пъти, а ако не е – губите печалбата. Може да се откажете и след първото удвояване като натиснете “Take Win”.

Символи в Dolphin Gold

Нека разгледаме и символите в морската онлайн ротативка Dolphin Gold. Най-нископлатени са картите 9, 10, J, Q и K. Следващи в таблицата с изплащанията са морското конче и коралите, рибите, морската костенурка, рибата скат. В играта има и два вида уайлд – Blue Dolphin, който е Wild & Scatter и Gold Dolphin. Ето и какви печалби изплаща всеки един символ:

  • 9, 10 – плащат 25 кредита за 5 символа в печеливша линия
  • J, Q, K – плащат 50 кредита за 5 броя в линия
  • Морско конче и корали – плащат 75 кредита за 5 символа в линия
  • Риби – плащат 100 кредита за 5 символа в линия
  • Морска костенурка – този символ изплаща печалба от 125 кредита при 5 броя в линия
  • Риба скат – плаща 500 кредита за 5 символа в линия
  • Blue Dolphin – замества всички символи и удвоява печалбите
  • Gold Dolphin – появява се само по време на рунда с безплатни игри на 2, 3, 4 и 5 барабан и замества всички символи без Blue Dolphin

Печеливши комбинации и бонуси

Играта Dolphin Gold има бонус с безплатни завъртания, който се задейства при попадение от 6 или повече уайлд символа Blue Dolphin на 3-те средни барабана. Шест броя дават 3 безплатни завъртания, седем – 6 безплатни завъртания, осем – 9, девет – 12, десет – 15, единадесет – 18 и дванадесет – 21 свободни игри. Освен това, струпани уайлд символи Gold Dolphin също се добавят към барабани 2,3,4 и 5.

Мобилна версия на слота Dolphin Gold

Ако искате да играете Dolphin Gold в движение, няма никакъв проблем. Слот играта разполага и с мобилна версия, която може да стартирате от всякакви устройства с Android или iOS, и то направо от мобилния браузър.