Слот машина Downtown

4.5
Играй за реални пари

Играйте Downtown безплатно

Слот играта Downtown от софтуерния разработчик 1X2 Gaming е на вълнуваща фентъзи тематика. В нея ще срещнете разнообразни символи – лоши момчета, красиви жени, оръжия и др. Като допълнение има и бонус функции, които ще повдигнат адреналина ви още и ще ви донесат страхотни награди. Ако искате да научите повече за тях, прочетете нашата рецензия за слота докрай.

Слот игра Downtown

Игра Downtown
Софтуерен разработчик 1X2 Gaming
Линии 25
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 97.7%
Тема на слота Фентъзи
Минимален залог 0.01
Максимален залог 125
Максимална печалба -

Правила на играта

Ротативката Даунтаун има лесни правила, така че и най-начинаещите могат да пробват късмета си. Когато я стартирате, първо трябва да настроите линиите и общия си залог. Максималният брой печеливши линии е 25, но не е фиксиран. Ако искате може да играете и на по-малко. Кликнете на бутона в долния ляв ъгъл, на който е изписано „Lines: Coin Value:” Ще се покаже меню с три колони. От първата колонка „Value” трпбва да изберете залог на една линия.

Втората колона „Coins” е за стойност на монетата, тоест стойност на един кредит. И от третата колона „Lines” се избира броят на линиите. Когато сте готови с тези настройки, кликнете на зеления бутон „Go” отдолу, за да се върнете към началния екран. После може да започнете със същинската игра – да завъртите барабаните като натиснете големия бутон отдясно до последния барабан. Единственият минус тук е, че не е наличен бутон за автоматична игра.

Символи в слота Даунтаун

В играта Downtown най-добре платен е символът с дамата, след това са стрелецът, жената, която крещи и бандитът. Най-нископлатени са символите, които репрезентират картите от 9 до А. Символът клетка (килия) активира бонус рунд. Има още два по-специални символа – Free Spins и Wild. Ето и колко плаща всеки един от символите в този слот:

 • 9 – плаща 20 кредита при 5 символа в линия
 • 10 – плаща 45 кредита за 5 броя в линия
 •  J – плаща 60 кредита за 5 символа в линия
 • Q – плаща 70 кредита за 5 символа в линия
 • K – плаща 80 кредита за 5 броя в линия
 • A – също плаща 80 кредита за 5 символа
 • Бандит – пет такива символа плащат 100 кредита
 • Крещяща жена – печалбата за 5 такива символа в линия е 300 кредита
 • Мъж с пистолет – плаща 500 кредита при 5 броя в линия
 • Дама – плаща 750 кредита за 5 символа
 • Килия – активира бонус рунд
 • Free Spins – задейства безплатни завъртания
 • Символ с жълта полицейска лента (Wild) – замества останалите символи с изключение на символите клетка и Free Spins

Бонуси и печеливши комбинации

Downtown slot има два бонус рунда. Единият се активира когато се паднат 3 или повече символи килия. Играчът бива отведен до нов екран, на който се показват пет сгради в далечината. Трябва да стреля по тях, за да получи парична награда.

Другият бонус рунд стартира при попадение от 3 или повече символи Free Spins. За три такива символи, се дават 5 безплатни завъртания, за 4 – 10 безплатни завъртания и за 5 – 15 безплатни завъртания.

Колко може да спечелите от Downtown

Може да очаквате страхотни печалби от слот играта Downtown, тъй като процентът й на възвръщаемост е изключително висок – цели 97.7%. Наличието на Wild символ също е плюс, защото той може да замества другите символи и да образува още повече печеливши комбинации.

Мобилна версия

Ако не разполагате с много време и не можете да стоите вкъщи пред компютъра, може да играете Downtown в движение от телефона си. Играта има мобилна версия, която е съвместима с различни устройства с операционните системи iOS и Android. Толкова е лесно – само я стартирате през мобилния браузър без да изтегляте нищо.