Слот машина Event Horizon

4.7
Играй за реални пари

Играйте Event Horizon безплатно

Event Horizon е онлайн ротативка с 5 барабана и 243 начина за печалба от софтуерния разработчик Betsoft. В нея ще откриете класически символи – череши, картите от 10 до А, Bar, седмица, камбана и др. Прочетете нашето детайлно ревю на играта, за да разберете дали има някакви допълнителни бонуси.

Слот игра Event Horizon

Игра Event Horizon
Софтуерен разработчик Betsoft
Линии 243 начина за печалба
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.51%
Тема на слота Фентъзи
Минимален залог 0.25
Максимален залог 81.25
Максимална печалба 1152x

Как се играе тази ротативка

Дали ще играете слота „Хоризонт на събитията“ безплатно в демо режим или с реални пари, няма значение. И в двата случая едва ли да се затрудните. Правилата са лесни и не е нужно да мислите каквито и да било стратегии. Просто настройвате залога си, завъртате барабаните и чакате да се появи печеливша комбинация. Ето и как се прави настройката:

Трябва да отворите играта и да натиснете зеления бутон с трите черти, който се намира в горния ляв ъгъл. След това трябва да изберете „Change Bet”. Първата колона е за стойността на залога, а втората за стойността на кредита. Например, ако изберете Bet 0.25 и Bet Level 1, ще играете на минималния залог от 0.25 лв. За връщане към основното меню, натиснете зелената стрелка в лявата част на екрана.

Остава да натиснете бутона “Spin” отдясно до последния барабан, за да започнете играта. Ако искате да включите автоматична игра, отидете отново на бутона с трите черти вляво, изберете Change Bet, след това Autoplay. Активирайте „Auto Spins” и изберете брой от средната колонка.

Символи в Event Horizon slot

Най-ниските символи в играта Event Horizon са картите от 10 до А. След това са черешите, единичният Bar, двойният Bar, тройният Bar, камбаната седмицата. Наличен е и още един символ планета, който е в ролята на Wild. Нека видим какви са изплащанията за всички символи ако се играе на минималния залог (0.25 лв.):

 • 10 – плаща 0.25 за 5 броя
 • J – плаща 0.25 за 5 символа
 • Q – също плаща 0.25 за 5 броя като символите 10 и J
 • K – плаща 0.40 за 5 символа
 • A – плаща 0.40 за 5 броя
 • Череши – символът череши също ще ви донесе печалба от 0.40 при попадение от 5 броя
 • Единичен Bar – този символ плаща 2.50 при 5 броя
 • Двоен Bar – пет символа двоен Bar също плащат 2.50
 • Троен Bar – плаща 4.00 за 5 символа
 • Камбана – пет такива символа плащат 5.00
 • Седмица – пет седмици плащат 10.00
 • Планета – замества всички символи

Печеливши комбинации и бонуси

Печалбите в Event Horizon slot се изплащат от ляво надясно. Необходимо е комбинациите да са съставени от минимум 3 символа, за да бъдат печеливши. Уайлд символът се появява на 2-ри, 3-ти, 4-ти и 5-ти барабан. Има и една допълнителна бонус функция, наречена Sync Reels Feature. Всеки път когато се завъртат барабаните, два или повече барабана могат да се синхронизират и да въртят същите символи. Синхронизираните барабани могат да се разширят до 3, 4 или дори 5.

Колко може да спечелите от Event Horizon

Event Horizon не е от типичните слотове, които имат 20, 30 или 40 линии. Тук начините за печалба са цели 243, така че като нищо играта може да ви зарадва с колосални печалби. Максимумът, който може да постигнете е 1152х общия залог, а RTP (процентът на възвръщаемост) в дългосрочен план е 96.51%.

Мобилна версия на играта

Ако искате да играете слота Хоризонт на събитията от смартфона си, няма никакъв проблем! Той има и мобилна версия, която работи отлично от преносими устройства с операционните системи Android и iOS. Играта ще се нагоди към размера на екрана на устройството си и ще ви предостави достъп до всички функции и бутони.