Слот машина Extra Juicy

4.8
Играй за реални пари

Играйте Extra Juicy безплатно

Extra Juicy е популярна онлайн ротативка от Pragmatic Play. На пръв поглед тя изглежда като най-обикновена плодова игра, но в нея е включен скатер символ със специална функция. Този символ задейства рунд с безплатни завъртания и прогресивен множител, от който играчите могат да се сдобият с внушителни печалби.

Ще направим обстоен преглед на всички аспекти на играта – правила, символи и коефициенти на изплащане, бонус ниво, мобилна версия. Така ще може да прецените дали си струва да я играете с реални средства. Междувременно може да пробвате и безплатната демо версия – Extra Juicy demo.

Слот игра Extra Juicy

Игра Extra Juicy
Софтуерен разработчик Pragmatic Play
Линии 10
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96,5%
Тема на слота Плодове
Минимален залог на линия 1
Максимален залог на линия 10
Максимална печалба 60 000x

Как се играе Extra Juicy

Когато стартирате играта Extra Juicy от компютъра, първо трябва да настроите общия си залог. За тази цел кликнете на някой от бутоните „–“ или „+“ под барабаните и изберете монети на линия и стойност на монетата. След това започнете да завъртате риловете с помощта на големия кръгъл бутон. Под него има и опция за автоматична игра. Ако играете от мобилно устройство, старт бутонът се намира по средата под барабаните, а отляво на него е бутонът за регулиране на залога.

Символи в слот играта

Ето какви са символите в слота на Pragmatic Extra Juicy и колко плащат ако се играе на минималния залог от 0,10 лв. Всеки от тях изплаща печалби при 3, 4 и 5 символа.

  • Череши – Пет броя плащат 0,20 лв.
  • Лимон – Пет такива символа изплащат 0,50 лв.
  • Портокал – Пет портокала плащат 1,00 лв.
  • Синя слива – Синята слива плаща 1,50 при попадение от 5 броя.
  • Грозде – Печалбата за 5 символа грозде е 2,50.
  • Диня – Пет дини плащат 5,00 лв.
  • Камбана – Пет броя от този символ плащат 10,00 лв.
  • Диамант (Scatter) – Задейства рунд с free spins.

Бонус рунд

При появата на 3 Scatter символа на барабани 1, 3 и 5 се задейства рунд от безплатни завъртания с прогресивни множители. В началото играчът получава 12 завъртания с начален множител 1х. След всяко безплатно завъртане множителят се увеличава с 1х. Печалбите от всяко завъртане се умножават по текущия множител. При ново попадение на 3 символа Scatter се дават още 12 безплатни завъртания като максималният брой е 60 завъртания.

Колко може да спечелите

Още при стартирането на играта Extra Juicy Pragmatic Play ще видите уводен екран, където е изписано, че можете да спечелите до 60 000 х залога. Това всъщност е максималната печалба в този вълнуващ слот с плодове. В информационното меню е записан и теоретичният процент на възвръщаемост – 96.52%.

Мобилна версия на Extra Juicy

Ако нямате достатъчно време да играете от компютъра, можете да го направите и в движение, защото играта е оптимизирана за мобилни устройства. Тя ще пасне идеално на екрана на вашия телефон с Android или iOS. Може да завъртите устройството си хоризонтално за още по-добър изглед.

Кои онлайн казина предлагат Extra Juicy за игра с реални пари

Казино 🍒 Бонус 💸
Winbet Начален All Inclusive бонус – 3 бонуса + 3 подаръка
Betano 100% до 1500 лв. и до 150 Free Spins
Palms Bet 100% до 2000 лв. + до 300 Free Spins
Inbet 100% до 1500 лв. + до 150 безплатни игри
Sesame 120% до 1200 лв. + 100 Free Spins
Elitbet 100% до 100 лв. само с 5 превъртания
Alphawin 100% до 2000 лв. и 500 Free Spins
8888 100% до 1000 лв. + 75 Free Spins