Слот машина Geisha

4.7
Играй за реални пари

Играйте ротативката Geisha безплатно

Ако сте почитатели на Азиатската култура, то играта Geisha от софтуерния доставчик Endorphina е точно за вас. В нея ще срещнете типични за Азия символи – гейши, традиционен Японски музикален инструмент, чайник, чадър, ветрило и др. В следващите редове ще ви разкажем как се играе този интригуващ слот и какви печалби да очаквате.

Слот игра Geisha

Игра Geisha
Софтуерен разработчик Endorphina
Линии 25
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.06%
Тема на слота Азиатски
Минимален залог 0.01
Максимален залог 200
Максимална печалба 1000x

Правила на играта

Ротативката Гейша се играе много лесно и е подходяща за напълно начинаещи играчи. Още щом я отворите, ще чуете приятна Азиатска музика, но ако желаете може и да я спрете от бутона за звука в горния десен ъгъл. Хубавото при тази игра е, че линиите не са фиксирани. Тоест, не сте задължени да играете на всичките 25 линии. Може да ги намалите на 20, 15, 10 и т.н. Това се прави от бутона „Lines”, разположен в долния ляв ъгъл.

Отдясно на него има бутон „Coin Value”, откъдето трябва да изберете стойността на един кредит (деноминацията). След като вече сте избрали броя линии и стойността на кредита, може да натиснете третия бутон „Bet”, за да посочите краен залог. Барабаните се завъртат от бутона „Spin” най-отдолу вдясно. Ако желаете може да стартирате играта и на автоматичен режим като кликнете на „Auto”. Не се избира определен брой автоматични завъртания, а ако искате да спрете трябва да натиснете бутона повторно. Наличен е и бутон „Turbo” за включване на турбо завъртания.

Как се играе Geisha slot

Символи в Geisha slot

В Азиатския Geisha slot са включени 12 символи, вдъхновени от традиционната Японска култура. Най-нископлатени са сандалите и монетите, последвани от японска идеограма за любов, шамисен (традиционен музикален струнен инструмент), чайник, ветрило и чадър. Най-високи са трите гейши, които оживяват в красива анимация при печеливша комбинация. Ето и колко плаща всеки от символите в играта Гейша:

 • Монети – пет символа в линия плащат 100 кредита
 • Сандали – пет такива символа също плащат 100 кредита
 • Шамисен – плаща 150 кредита за 5 символа
 • Чайник – плаща 150 кредита за 5 символа
 • Идеограма – плаща 200 кредита за 5 броя в линия
 • Ветрило – пет символа плащат 500 кредита
 • Чадър – плаща 500 кредита за 5 броя
 • Гейша в червено – плаща 600 кредита за 5 символа
 • Гейша в синьо – плаща 600 кредита за 5 символа
 • Гейша в жълто – плаща 800 кредита за 5 символа
 • Риби (Wild) – замества всички символи освен Bonus
 • Bonus – стартира рунд с free spins

Бонуси и печеливши комбинации

В играта Geisha има бонус рунд с безплатни завъртания. При попадение от 3 или повече символа Bonus, стартират 10 free spins с 2 гейша жокери на завъртане. Те заместват останалите с изключение на символа Bonus и могат да умножат печалбите х1, х2 или х3.

Бонуси и печеливши комбинации Geisha slot

Този слот има и ниво Gamble за значително увеличаване на печалбите. Ако стартирате нивото, ще се покажат 4 карти с лицето надолу и трябва да изберете една. В случай, че победите картата на дилъра, печалбата ви се удвоява и можете да пробвате отново. Максималният брой опити е 10. Ако обаче дилърът спечели, ще загубите печалбата си.

Колко може да спечелите от слота Гейша

Ротативката Geisha може да ви донесе много добри печалби. Процентът й на възвръщаемост е доста висок, а и има допълнително бонус ниво, което включва безплатни игри и множители, така че си струва да я пробвате с реални пари. Максималната печалба при нея е 1000х общия залог.

Мобилна версия

Възможно е да играете Geisha slot както от настолни, така и от мобилни устройства. Играта е съвместима с телефони, таблети и други модели апарати с операционните системи iOS и Android. Изисква се единствено да я стартирате през мобилния браузър.