Слот машина Gem Rocks

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Gem Rocks

Gem Rocks е онлайн слот на тема диаманти от софтуерния разработчик Yggdrasil, който определено заслужава вашето внимание. Той е съставен от 6 барабана и 4 реда и има цели 4096 начина за печалба. В него ще срещнете символи скъпоценни камъни в различни цветове и форми, поставени върху скали. Налични са и две специални функции, които ви дават шанс за още повече печалби.

Как се играе ротативката

Ротативката Gem Rocks се играе лесно и не изисква да се правят прекалено много настройки. Играчите няма какво да променят по отношение на печелившите линии, тъй като броят на начините за печалба е фиксиран (може да погледнете надписа „Ways” в долния ляв ъгъл). Отдясно на него има поле „Coin Value” (стойност на монетата или на един кредит). Желаната стойност се настройва с помощта на двата бутона с минус и плюс отстрани. В следващото поле ще се изпише стойността на общия ви залог.

Когато сте готови с избирането на залог, може да започнете играта като натиснете бутона със стрелка в средата. От двете му страни има още две опции – Max Bet и по-малък бутон със стрелка. Ясно е, че с Max Bet се преминава на максимален залог. С другия бутон се включва автоматична игра. Игралният баланс се изписва в долния десен ъгъл, а отляво на него – стойността на генерираната печалба след всяко завъртане на барабаните (ако има такава).

Символи в играта Gem Rocks

Символите в слот играта Gem Rocks са под формата на скъпоценни камъни върху каменни плочи. Най-ниски са символите х, зелен квадрат, лилав ромб и триъгълник. Следващи по стойност са обърнатият триъгълник и кръглият скъпоценен камък. Втора по стойност е луната, а най-високият символ е звездата. Ето точно колко плаща всеки символ според таблицата в информационното меню:

  • Х, лилав ромб, триъгълник и зелен квадрат – 6 символа изплащат печалба от 20 кредита
  • Обърнат триъгълник и кръг – 6 символа плащат 25 кредита
  • Луна – комбинация от 6 такива символи плаща 35 кредита
  • Звезда – шест такива символи плащат 200 кредита

Печеливши комбинации и бонуси

В играта Gem Rocks се присъжда печалба за попадение от 3 или повече еднакви символи на съседни барабани. Ако се паднат допълнителни еднакви символи на някой барабан, печалбата се умножава. Печалбите се изплащат от ляво надясно. Тази игра е с така наречените Cascading Reels, което означава, че всички символи, които участват в печеливша комбинация изчезват и оставят празно място за новите, падащи отгоре. Има и бонус функция наречена The Gem Rock Feature. Тя се задейства след 2, 5 и 9 последователни падания и на екрана се появява огромен камък, направен от еднакви символи.

Мобилна версия на Gem Rocks

Слотът Gem Rocks от Yggdrasil е подходящ и за любителите на играта в движение. Той разполага с мобилна версия, която е съвместима с преносими устройства с операционните системи Android и iOS. За да играете не е нужно да изтегляте каквото и да било приложение, което да заема от паметта на устройството ви. Само трябва да стартирате играта през мобилния браузър и тя ще се адаптира към размера на екрана.