Слот машина Golden Tsar

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Golden Tsar

Игра Golden Tsar
Софтуерен разработчик Red Tiger Gaming
Линии 30
Барабани 6
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.77%
Тема на слота Приключенски
Минимален залог 0.10
Максимален залог 40
Максимална печалба 1380x

Правила на казино играта

Играта Golden Tsar е разработка на софтуерния доставчик Red Tiger Gaming. В нея ще срещнете символи царски особи, които ще ви донесат специални награди. Въпреки, че има 6 барабана, този слот се играе доста лесно. Няма нужда да се правят много настройки. Броят на печелившите линии не може да се променя.

Като отворите началния екран, ще видите поле „Stake” в долния ляв ъгъл. Оттам се регулира общият залог с помощта на два бутона – минус и плюс. След като си изберете залог, може да пристъпите към същинската игра като натиснете големия жълт бутон долу вдясно. Барабаните ще се завъртят и ако получите някаква печалба, тя ще се добави към баланса ви със следващото натискане на бутона.

Игралният си баланс може да видите в горния ляв ъгъл. Ако натиснете бутона „Turbo” отляво на старта, ще правите бързи завъртания докато не го натиснете отново, за да изключите този режим. Има и бутон „Auto”, който е разположен до този за залога. От него може да зададете да се направят 10, 20, 30, 50 или 100 автоматични завъртания, както и лимит на загубите.

Символи и изплащания в Golden Tsar slot

В Golden Tsar slot има символи букви, които са по-ниско платени. Символите царски особи ще ви донесат по-добри печалби. Нека видим какво е изплащането при всеки символ в ротативката:

  • 10 – плаща за 3,4,5 и 6 броя. Шест символа изплащат 15х
  • B – също плаща за 3,4,5 и 6 символа. Шест броя плащат 18х
  • Q – шест броя изплащат същата печалба като 6 символа В
  • K – плаща 27х залога за 6 символа
  • T – шест такива символа плащат 30х
  • Принц – принцът изплаща печалби за 2,3,4,5 и 6 символа. Шест броя плащат 36х
  • Принцеса – принцесата също плаща за 2,3,4,5 и 6 броя
  • Царица – шест символа царица плащат 45х залога
  • Златно яйце – задейства бонус рунд

Бонус нива и печеливши комбинации

Всички печалби в Golden Tsar slot се изплащат когато символи попаднат в печеливша линия винаги от ляво надясно. Започва се от най-левия барабан. В играта има и страхотни бонус функции. Ще забележите, че има семейни портрети, които висят на барабаните. Всеки си има собствена лента за напредък, която се запълва когато падне такъв символ. Ако успеете да запълните лентата, съответният символ ще се увеличи и превърне в суперсимвол, покриващ повече позиции. Другата бонус функция се нарича „Tsar Spins”. Тя се задейства когато се паднат 3 златни яйца на която и да е позиция и включва безплатни завъртания.

Мобилна версия на Golden Tsar

Играта Golden Tsar от Red Tiger Gaming е достъпна и от мобилни устройства. Можете да заредите безплатната демо версия или пък да я играете с реални пари от смартфон или таблет с Android, iOS или Windows. Символите и бутоните за настройките ще се виждат ясно, тъй като дизайнът е адаптивен. Необходима ви е само добра интернет връзка, за да започнете да се забавлявате с този слот с царски особи.