Слот машина Great 88

4.5
Играй за реални пари

Слот игра Great 88

Great 88 е слот игра на Азиатска тематика, създадена от разработчика на софтуер Betsoft. Тя е съставена от 5 барабана и предлага 30 печеливши линии. Процентът й на възвръщаемост (RTP) е доста добър (над 95%), а нивото на волатилност е високо. В нея са включени типичните Азиатски символи – монети, флейти, дракони, кутии и други елементи от Китайската култура.

Как се играе тази онлайн ротативка

Преди да започнете да играете Great 88, без значение дали с реални средства или безплатно, трябва да настроите залога си. Това става много лесно и всеки би се справил, дори да няма опит с ротативките. След отварянето на самата игра, потребителят трябва да отиде на зеления бутон с три черти, разположен в горния ляв ъгъл. Оттам трябва да се избере „Change Bet”. Ще се покаже меню с две колонки. От първата “Bet” се избира залог, а от втората „Bet Level” – ниво на залога.

Връщането към началния екран става с натискането на зеления бутон със стрелка под този с трите чертички. Ако вече сте настроили залога си, остава само да завъртите барабаните с бутона “Spin”, намиращ се отдясно до последния барабан. В случай, че желаете да включите на автоматичен режим, отново трябва да влезете в менюто „Change Bet” и да изберете опцията Autoplay. Тогава трябва да кликнете на „Auto Spins“, за да станат активни и да изберете колко завъртания да се направят. Може да се зададе и лимит на загубите.

Символи в играта Great 88

Символите в слота Great 88 са базирани на Азиатската култура. Ще срещнете кутии на късмета, флейти, монети, дракони и др. Налични са също специални Wild символи наречени Firecracker Wilds, които се крият в кутиите на късмета и експлодират, за да превърнат още 1 или 2 други символа в уайлд. Нека видим какво е изплащането при всеки символ при положение, че играете на минималния залог от 0.30 лв. Да започнем със стандартните символи:

  • Флейти (една, две и три) – това са най-нископлатените символи в играта. Пет броя ще ви донесат печалба от 0.25 лв.
  • Символи с китайски йероглифи – първите два от тях плащат 0.50 за 5 броя, а кръглите носят печалби от съответно 1.00 и 2.00 за 5 символа

Високоплатени символи:

  • Червено украшение – плаща 3.00 за 5 броя
  • Зелена жаба – плаща 5.00 за 5 броя
  • Дракони – плащат 6.00 и 10.00 за 5 символа
  • Wild – замества всички стандартни символи без кутиите

Печеливши комбинации и бонуси

Печалбите в Great 88 се изплащат от ляво надясно на активна линия. Играта има и няколко бонуса. Когато се паднат 3 или повече кутии на късмета, играчът може да получи страхотни награди – Top Symbols, Instant Wins, Firecracker Wilds, Free Spins, Bonus Wheel. Безплатни завъртания се задействат ако се паднат 1, 3 или 5 зелени монети от кутиите (така наречените jade coins). Присъждат се между 3 и 25 безплатни игри. Останалите бонуси са описани подробно в информационното меню.

Мобилна версия на Great 88

Азиатската ротативка Great 88 е оптимизирана и за мобилни устройства. Можете да я стартирате от мобилния браузър на вашето устройство. Няма да намерите разлика дори в разположението на бутоните и ще имате достъп до абсолютно всички функции.