Слот машина Happy Halloween

4.7
Играй за реални пари

Играйте Happy Halloween безплатно

Както всеки би се досетил, слотът Happy Halloween е посветен на празника Хелоуин (Вси Светии), който се празнува в много краища на света към днешна дата. Той е разработен от известния доставчик на софтуер Play’n Go и включва цели 50 печеливши линии. В настоящата статия ще ви разкажем и за атрактивните бонус нива, които предлага.

Слот игра Happy Halloween

Игра Happy Halloween
Софтуерен разработчик Play’n GO
Линии 50
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.5%
Тема на слота Празници
Минимален залог 0.01
Максимален залог 50
Максимална печалба 10 000x

Как се играе онлайн ротативката

За да играете Happy Halloween slot не ви трябват някакви умения или определена стратегия. Единствено трябва да завъртите барабаните и да изчакате резултата. Но преди това трябва да настроите общия си залог. Имайте предвид, че тук линиите не са фиксирани, тоест не е задължително да играете на всичките 50. Под барабаните ще видите поле „Lines”, откъдето можете да регулирате линиите. Ако решите да ги намалите, ще се намали и общият ви залог.

Отляво на линиите има поле „Coins”. Оттам се избира залога на една линия, а още малко по-наляво е бутонът „Coin Value”, от който се настройва стойността на кредита. След като направите всички тези настройки, можете да пристъпите към същинската част – да натиснете бутона „Spin” в долния десен ъгъл и да завъртите барабаните. Отдясно на него има и опция „Auto Play” за автоматична игра. Като кликнете на този бутон, ще може да изберете колко завъртания да се направят и кога да спре автоматичната игра.

Символи в Happy Halloween slot

Тъй като слот играта Happy Halloween е базирана на най-зловещия празник в годината – Хелоуин, символите също са тематични. Тук ще срещнете мумии, сладки, зли духове и др. Нека разгледаме всички тези символи в малко повече детайли и видим колко плащат:

  • Сладкиши (кексче, ябълка, грозде с котка и др.) – плащат 200 кредита за 5 броя в линия
  • Прилеп и ягода с мрежа от шоколад – тези символи плащат 400 кредита при попадение от 5 броя
  • Вещици и мумия – тези символи също плащат доста добре – 400-500 кредита за 5 символа в линия
  • Франкенщайн – пет такива символа плащат 500 кредита
  • Призрак – пет броя от този символ ще ви донесат печалба от 1000 кредита
  • Scatter – активира бонус рунд
  • Тиква (Wild) – може да замества всички символи с изключение на Scatter

Печеливши комбинации и бонус нива

В Happy Halloween slot има бонус рунд с free spins. Три Scatter символа плащат 4х общия залог и активират бонуса с безплатни завъртания. Играчът получава 10 безплатни игри с още една специална функция. При всяко завъртане два допълнителни Wild символа се появяват скупчени на барабани 2, 3, 4 и 5. Безплатните завъртания могат да бъдат стартирани отново, но само още веднъж. Тоест максималният брой безплатни игри е 20. Всички печалби се изплащат от ляво надясно на съседни барабани. Единствено скатер символите плащат на всяка позиция.

Колко може да спечелите от Happy Halloween

Играта Happy Halloween от Play’n Go има процент на възвръщаемост (RTP) над средния. Това означава, че възвръщаемостта е доста добра в дългосрочен план. Освен това има бонус с безплатни завъртания и максимална печалба от 10 000х залога, така че определено си струва да се пробва и с реални средства.

Мобилна версия на слота

Празничният слот Happy Halloween е подходящ и за тези от вас, които предпочитат мобилните ротативки. Играта разполага с мобилна версия, която работи отлично от най-различни преносими устройства (таблети, телефони и др.) с операционни системи Android и iOS. Отваря се направо през мобилен браузър и не изисква допълнителни изтегляния.