Слот машина Happy Holidays

4.7
Играй за реални пари

Играйте Happy Holidays безплатно

Happy Holidays е слот на празнична тематика от прочутия доставчик на софтуер Microgaming, който има 5 барабана и 243 начина за печалба. Играта е базирана изцяло на Коледния празничен период и включва превъзходни графики и анимации. Прочетете нашето ревю докрая, за да видите какви бонуси и печалби ви очакват.

Слот игра Happy Holidays

Игра Happy Holidays
Софтуерен разработчик Microgaming
Линии 243 начина за печалба
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.62%
Тема на слота Празници
Минимален залог 0.30
Максимален залог 30
Максимална печалба -

Как се играе тази ротативка

Празничният Happy Holidays slot се играе изключително лесно, тъй като няма обикновени линии за настройване. Вместо това има цели 243 начина за печалба. Затова нека направо обобщим как се настройва сумата на крайния залог.

В долната лява част на екрана се изписва баланса на играча. Отдясно на него има опция “Bet”, откъдето може да изберете на какъв залог да играете. След това може да стартирате завъртането на барабаните от бутона „Spin”, който е разположен в долния десен ъгъл.

Отляво на старт бутона е налична и опция „Auto Play” за играчите, които предпочитат автоматичния режим. Малко по-наляво има поле „Win”, в което се изписва стойността на печалбата (ако се генерира такава след завъртането на барабаните). Както виждате няма нищо сложно и дори най-начинаещите в слот игрите могат да се справят с настройките и стартирането на играта.

Символи в Happy Holidays slot

В ротативката Happy Holidays ви очакват весели и празнични символи. Някои от тях имат и по-специални функции, които активират бонус рундове. Ето какво трябва да запомните за символите и какви са изплащанията:

  • Wild – Символът с логото Happy Holidays е в ролята на уайлд. Той може да замества всички символи в комбинациите с изключение на Scatter символа.
  • Scatter – Скатер символът в тази игра изглежда като златна топка и може да задейства бонус с безплатни завъртания. Това е най-добре платеният символ и може да ви донесе до 6000 кредита.
  • Стандартни символи – Те са на Коледна тематика – деца, играещи в снега, подаръци, аксесоари, празнични ястия, Дядо Коледа, снежен човек. При игра на максимален залог символът Дядо Коледа може да ви награди с 1600 монети.

Бонуси и печеливши комбинации

Има две бонус нива в играта Happy Holidays на Microgaming. Едното ниво включва free spins и се задейства когато се паднат три или повече символа златна топка. Играчът получава 10 безплатни завъртания.

По време на безплатните игри снежният човек може да се трансформира във всеки друг символ. Бонусът приключва когато не останат допълнителни завъртания и спечелените монети се добавят към баланса.

Другият бонус се нарича Frosty Feature. Той може да се активира на случаен принцип след всяко непечелившо завъртане от основната игра. Символите Дядо Коледа, подаръци, снежен човек, шейна, дърво плащат допълнително и е необходим само един символ златна топка за задействане на функцията с безплатни завъртания.

Колко може да спечелите от Happy Holidays

Слотът Happy Holidays може да ви донесе по-добри печалби от някои други ротативки с фиксиран брой линии. Тук начините за печалба са цели 243, което е основателна причина за това заключение. Теоретичният RTP от 96.62% показва висока възвръщаемост и в дългосрочен план.

Мобилна версия на играта

Играта Happy Holidays е достъпна за всички играчи, които предпочитат да използват мобилни устройства. Тя има мобилна версия, която е съвместима със смартфони и таблети с операционните системи Android и iOS. Безплатната демо игра обаче не е възможна от някои държави. Ако искате да играете с реални пари, ще ви трябва регистрация в съответното казино.