Слот машина Heist

4.6
Играй за реални пари

Играйте Heist безплатно

Heist е видео слот с 5 барабана и 30 печеливши линии на малко по различна тематика. Той е дело на софтуерния разработчик Betsoft и разказва вълнуваща история за крадец от световна класа и решителен детектив. В него има много екшън, специални символи и допълнителни бонуси. Ако искате да научите повече, моля прочетете докрай нашето ревю.

Слот игра Heist

Игра Heist
Софтуерен разработчик Betsoft
Линии 30
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 93.8%
Тема на слота Приключенски
Минимален залог 0.01
Максимален залог 18445
Максимална печалба -

Как се играе тази ротативка

Интерфейсът на слот играта Обир е доста опростен. Дори начинаещите играчи няма да се затруднят с настройката на залога. В горната лява част на екрана ще видите бутон с три чертички. Трябва да го натиснете, след което да изберете „Change Bet”. Ще се покажат три колонки. От първата се избира „Bet” – стойност на залога, от втората „Bet Level” – ниво на залога (тоест деноминация) и от третата „Number of Lines” – брой линии.

Имайте предвид, че играта е с не фиксирани линии, така че можете да ги намалите. Ето защо минималният залог е 0.01 лв., а не 0.30 лв. Който желае може да играе и само на една линия. Когато сте готови с настройките, трябва да натиснете зелената стрелка вляво, за да се върнете към началния екран. След това може да стартирате същинската игра като кликнете на бутона „Spin”, който е разположен отдясно, наполовина на последния барабан. Heist наподобява по-старите слотове, така че няма бутон за автоматична игра.

Символи в Heist slot

Слотът Heist включва доста интересни символи – диаманти, часовник, трезор, ключалка, банкови чертежи и др. Разбира се, главните герои са крадецът и детективът. Има и още няколко символи, които има специални функции. Ето какви са изплащанията при всички символи ако играете на залог от 0.30:

 • Часовник – плаща 0.50 за 5 символа в линия
 • Числа от сейф – плаща 0.75 за 5 броя в линия
 • Ръкавици – плаща 1.00 за 5 символа в линия
 • Пистолет – плаща 1.50 за 5 броя в линия
 • Чанта с пари – пет символа в линия носят печалба от 2.00
 • Чертежи – пет такива символа в линия плащат 2.50
 • Диаманти – пет символа в линия плащат 3.00
 • Детектив – пет броя в линия плащат 4.00
 • Крадец – пет символа в линия плащат 5.00
 • Резачка за стъкло – активира бонус функция
 • Бормашина – плаща 7.50 за 5 броя
 • Трезор – активира друга бонус функция

Печеливши комбинации и бонуси

В увлекателния Heist slot от Betsoft има няколко бонус функции. Когато се паднат три или повече символа резачка на стъкло, се задейства така наречената Glass Cutter Feature. Играчът трябва да избере един от символите на екрана, за да получи награда, която може да бъде безплатни завъртания, моментален достъп до бонус рунда или бонус печалба. Heist има още един бонус, който се активира при попадение от три или повече символа трезор. Той осигурява вход в банката и още изненади.

Колко може да спечелите от Heist

Онлайн ротативката Heist не е от най-доходоносните. Процентът й на възвръщаемост е под средния, но пък е на една по-различна тематика и ще ви донесе невероятна тръпка. Още едно предимство е, че волатилността й е ниска към средна, което означава, че изплаща чести печалби, макар и не толкова големи.

Мобилна версия на слота Обир

Потребителите, които предпочитат мобилната игра, могат да играят Heist и от телефона си. Играта е съвместима с различни видове устройства с операционните системи iOS и Android. Ако решите да я пробвате безплатно в демо режим, не е нужно дори да си правите регистрация. Трябва да я стартирате през мобилния си браузър без да изтегляте каквото и да било приложение или софтуер.