Слот машина Hidden

4.8
Играй за реални пари

Играйте Hidden безплатно

Ако харесвате ротативките с пирамиди, то слотът Hidden от софтуерния разработчик ELK Studios е точният избор за вас. Той е посветен на Древен Египет и в него са включени тематични символи като гравирани плочки, фараон, камила и др. В настоящото ревю ще ви разкажем за бонус играта с безплатни завъртания и още куп други изненади.

Слот игра Hidden

Игра Hidden
Софтуерен разработчик ELK Studios
Линии 178
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.3%
Тема на слота Пирамиди
Минимален залог 0.20
Максимален залог 100
Максимална печалба 2150x

Как се играе ротативката

Правилата на Египетския Hidden slot са максимално опростени. Печелившите линии са фиксирани, така че няма какво да променяте по тях. Необходимо е само да изберете залог и да започнете да въртите барабаните. За тази цел, отидете на бутона с монетите, който ще видите в долния ляв ъгъл на началния екран. Ще се покаже таблица и трябва да кликнете на желания общ залог. За връщане към началното мею, натиснете повторно бутона с монетите.

След като сте избрали залога си, сте готови да стартирате играта с големия бутон в долния десен ъгъл. Ако предпочитате автоматичната игра, отидете на бутона „Auto” най-отгоре вдясно. Оттам имате възможност да изберете колко авто завъртания да направите – 10, 25, 50 или 100. Дори и да изберете максималния брой, винаги можете да спрете автоматичния режим с помощта на кръглия старт бутон. Ако желаете да направите допълнителни настройки като например да регулирате звука, кликнете на бутона с трите черти в горния ляв ъгъл.

Символи в Hidden slot

Темата на слота Hidden е много интересна. Играчите получават усещането, че търсят древно злато измежду големите Египетски пирамиди. Включени са тематични символи – камила, сфинкс, портрети на младеж и по-възрастен мъж Wild и Scatter символи, които пък имат специални функции. Като в повечето онлайн слотове, и тук най-нископлатени са буквите от картите. Ето какво е изплащането и при останалите символи:

  • 10, J – плащат 60 кредита при попадение от 5 броя
  • Q, K – плащат 90 кредита за 5 символа
  • A – този символ плаща 120 кредита при 5 броя
  • Фараон – пет символа фараон плащат 200 кредита
  • Камила – пет такива символи плащат 300 кредита
  • Младеж – 5 броя от този символ плащат 500 кредита
  • Мъж с брада – пет символа плащат 1000 кредита
  • Лупа (Scatter) – активира бонус с безплатни завъртания
  • Wild – замества всички символи освен лупата

Бонуси и печеливши комбинации

В играта Hidden от ELK Studios има две бонус нива – Treasure Room Free Spins и Flashback Respins. Бонусът Treasure Room Free Spins започва с 5 безплатни завъртания. За всеки допълнителен символ лупа, който се появи по време на безплатните игри, се дава още едно безплатно завъртане. В началото на бонус играта се избира на случаен принцип кой да бъде специален разпъващ се символ.

Така наречените Flashback Respins също се активират на случаен принцип по време на основната игра. До три от средните барабани се покриват със слепени Wild символи, които остават на барабаните за 3 завъртания.

Колко може да спечелите от Hidden

Hidden slot може да ви донесе доста големи печалби. Както виждате в нашата таблица, RTP на играта е над средния, което гарантира добра възвръщаемост и в дългосрочен план. Максималната печалба в тази онлайн ротативка на тема пирамиди е 2150х общия залог.

Мобилна версия на играта

Слот играта Hidden е с модерна HTML5 технология и може да се играе и от мобилни устройства. Добрата новина е, че за да я стартирате от телефона или таблета си, не трябва да изтегляте нищо. Можете да започнете забавлението направо през мобилния си браузър.