Слот машина High Society

4.6
Играй за реални пари

Слот игра High Society

High Society е онлайн слот от Microgaming на тема луксозен живот. Тук ще срещнете символи като скъп автомобил, яхта, джет, златно кюлче и др. Играта е съставена от 25 линии, 5 барабана и 3 реда. Наличен е и бонус с безплатни завъртания като играчите могат да избират дали искат супер множител или Super Wild Reels към него. Прогресивният множител може да варира между 2х и 10х.

Как се играе тази ротативка

Преди да стартирате играта High Society, трябва да направите някои много лесни настройки. Отворете я и отидете на бутона „Bet” под барабаните. Там ще се покажат още три опции – Coin Size, Coins и Lines. Първата опция „Coin Size” е за стойност на монетата, или по-точно стойността на един кредит. От следващата опция „Coins” се избира залог на линия. И от последната – “Lines” се настройва броят на линиите.

Когато приключите с настройките, може да започнете играта и да завъртите риловете с помощта на бутона „Spin”, разположен в десния ъгъл отдолу. Има и възможност за автоматична игра. Бутонът „Autoplay” също се намира под барабаните, само че в лявата част. Отляво на него се изписва стойността на вашия баланс. От лявата страна на бутона „Spin” пък се появява стойността на печалбата (ако генерирате такава).

Символи в High Society

В слот играта High Society има стандартни символи (джет, луксозна яхта, скъпа кола, златно кюлче и др.) и два по-специални символи. Единият от специалните е Wild и представлява логото на играта. Той има способността да заменя другите символи в комбинациите без скатера. А Scatter символът е под формата на банкнота от 100 евро. Нека видим колко плащат всички символи:

  • Джет – този символ е най-добре платеният. При събиране на 5 такива символи печалбата е 600х.
  • Луксозна яхта – плаща 500х залога за попадение от 5 броя
  • Автомобил – плаща 400х залога за 5 символа
  • Златно кюлче и калъф с изображения на коли – тези символи плащат 200х за 5 броя
  • Сребърен бар – между 50х и 40х при събиране на 5 съвпадащи символа
  • Златен часовник и черешов ковчег – плащат 30х залога за 5 броя
  • Лого High Society – Това е Wild символът, който замества всички други без Scatter
  • Банкнота от 100 евро (Scatter) – активира бонус

Печеливши комбинации и бонуси

Когато се паднат 3 или повече символи Scatter в слота High Society, стартира бонус с free spins. След това играчът трябва да избере между функциите Super Wild Reels и Super Multiplier. Колко безплатни завъртания ще получите във фунцкията Super Wild Reels и размера на множителя в Super Multiplier зависи от броя скатер символи.

Може да получите 10 безплатни завъртания при 3 скатера, 15 безплатни завъртания при попадение от 4 скатера и 20 безплатни завъртания при 5 скатера. При всяко безплатно завъртане барабан 2, 3 или 4 се превръща в уайлд. При избор на другата бонус функция получавате 10 безплатни завъртания с увеличаващ се множител, вариращ между 2х и 10х.

Мобилна версия на High Society

Играта High Society от Microgaming е оптимизирана и за голям брой мобилни устройства. Можете да я играете в движение без да сваляте допълнителни приложения. Достъпна е направо от мобилни браузъри.