Слот машина Horror House

4.5
Играй за реални пари

Играйте Horror House безплатно

Ако обичате да гледате филми от жанра ужаси, то онлайн ротативката Horror House със сигурност ще ви допадне. Тя е създадена от софтуерния разработчик Booming Games и включва страховити символи като паяк, черна котка, върколак, чудовище и др. За да научите какви бонус нива включва този слот и каква е максималната печалба, прочетете ревюто ни докрай.

Слот игра Horror House

Игра Horror House
Софтуерен разработчик Booming Games
Линии 3125 начина за печалба
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.04%
Тема на слота Ужас
Минимален залог 0.10
Максимален залог 100
Максимална печалба 4800х

Как се играе този слот

Тематичната ротативка Horror House се играе много лесно. Няма линии за настройване, а само трябва да изберете стойност на залога. За тази цел отидете на опцията „Bet” в долния ляв ъгъл и настройте желаната стойност с бутоните минус и плюс отстрани. В долния десен ъгъл пък се изписва игралният баланс. С това сте готови да започнете същинската игра.

Натиснете големия кръгъл бутон вдясно, на който е изобразена стрелка. Барабаните ще се завъртят и ако получите някаква печалба, ще се изпише по средата под тях. Ако кликнете на плюсчето отляво на старта, ще се покажат още опции – за турбо завъртане, за 50 автоматични завъртания, за максимален залог и др. В дясната част на екрана има още един бутон с монети, от който може да се настройва залогът. Когато се натисне, се показва таблица със стойности и трябва да се кликне на избраната. Над него е бутонът „i“, който води към информационното меню на играта. Там може да прочетете пълните правила и да разгледате таблицата с изплащанията.

Символи в играта Horror House

Символите в играта Horror House са страховити и съобразени с темата. Най-нископлатени са тези, които представляват картите от 10 до А. След това са паякът, черната котка, страховитата кукла, върколакът, зеленото чудовище и граф Дракула. Ето колко плаща всеки един от тези символи при игра на залог от 0.10:

  • 10, J, Q, K, A – това са най-ниските символи. Пет броя от тях ще ви донесат печалба от 0.10
  • Паяк – пет такива символа плащат 0.20
  • Черна котка – пет символа черна котка ще ви платят 0.30
  • Страховита кукла – пет броя от страховитата кукла плащат 0.40
  • Върколак – пет такива символа плащат 0.50
  • Зелено чудовище – пет броя от този символ носят печалба от 1.00
  • Граф Дракула – пет символа Граф Дракула плащат 2.00
  • Wild – появява се на барабани 2, 3, 4 и 5 и замества всички други символи

Печеливши комбинации и бонуси

В слот играта Horror House има и бонус нива. Когато се появи печеливша комбинация по време на основната игра, се активира 1 респин (повторно безплатно завъртане) като максимумът е 5 респина.

С всеки респин броят начини за печалба се увеличава. При първия респин има 135 начина за печалба, при втория – 405, при третия – 675, при четвъртия – 1125 и при петия – 1875.

Ако се генерира печеливша комбинация след 5-тия респин, стартира бонус рунд с 8 безплатни завъртания. По време на тези завъртания има 3125 начина за печалба.

Колко може да спечелите от Horror House

Ротативката на тема ужаси Horror House има потенциал за огромни печалби, тъй като не е с нисък брой линии - 5, 10, 15, 20 и т.н., а с цели 3125 начина за печалба. Процентът й на възвръщаемост (RTP) в дългосрочен план е над средния, а максималната печалба достига до 4800х залога.

Мобилна версия на ротативката

Horror House работи отлично и от мобилни устройства. Можете да я стартирате от смартфони или таблети, независимо дали са с операционната система Android или iOS. Не е наложително да изтегляте допълнително казино приложение, тъй като играта може да се пусне директно през мобилния браузър.