Слот машина Hot Party Deluxe

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Hot Party Deluxe

Игра Hot Party Deluxe
Софтуерен разработчик Wazdan
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.42%
Тема на слота Морски
Минимален залог 0.20
Максимален залог 100
Максимална печалба 305x

Правила на играта

Hot Party Deluxe е интересен слот на морска тематика от софтуерния разработчик Wazdan. Той включва символи като плажни топки, котва, плажен чадър, пояс и др. Ако сте в настроение за почивка на морето, може би това е най-подходящата игра за вас. Когато я отворите ще забележите, че на заден план се вижда море, в което обикалят лодки и сърфист. Играе се изключително лесно и няма нужда да се настройват линиите.

Единствено трябва да си изберете залог от бутоните под барабаните. Можете да натискате направо тях или да се придвиждате с помощта на бутоните „-“ и „+“ отстрани. След като вече сте си избрали залога, трябва да натиснете големия кръгъл бутон в долния десен ъгъл, за да се завъртят барабаните. Ако не искате да го натискате отново след всяко завъртане, може да включите автоматична игра от малкия бутон със стрелка отдясно на него. Имате възможност да зададете 10, 20, 30, 50, 70, 100, 500 или 1000 автоматични завъртания.

Символи и изплащания в Hot Party Deluxe

Символите в играта Hot Party Deluxe със сигурност ще ви донесат прекрасно настроение, особено щом между тях има и апетитна мелба. Нека видим какви са изплащанията за комбинации от 5 символа в линия:

  • Плажен чадър – пет броя плажни чадъри в линия изплащат печалба от 10х залога. Този символ плаща при 2,3,4 и 5 броя
  • Пояс – печалбата за 5 символа пояс също е 10х, само че за разлика от плажния чадър, поясът изплаща печалби при 3,4 и 5 броя
  • Котва – пет символа котва носят печалба от 10х залога
  • Камбана – пет камбани в линия също плащат 10х общия залог
  • Bar – пет символа Bar плащат 25х залога
  • 7 – седмицата има същата стойност като символа Bar
  • Плажна топка (Scatter) – плаща на всяка позиция. Печалбата за 5 броя е 50х
  • Мелба – пет символа мелба изплащат 250х залога

Печеливши комбинации и бонуси

Всички печалби в слота Hot Party Deluxe от Wazdan се изплащат на активна линия от ляво надясно. Изключение са само печалбите от символите Scatter, които се изплащат на всяка позиция на барабаните. В тази игра потребителите могат да избират и между три нива на волатилност – ниска, стандартна (средна) и висока.

Ако се избере ниска волатилност, печалбите са по-чести, но в повечето случаи по-ниски. При стандартната волатилност печалбите са със средна и справедлива честота. Ето защо играчите често избират именно това ниво. И при високото ниво на волатилност могат да се очакват наистина големи печалби, но доста по-редки. Ротативката има и Gamble функция за удвояване на печалби.

Мобилна версия на слота Hot Party Deluxe

Слот играта Hot Party Deluxe има и мобилна версия. Възможно е да я играете от различни локации от преносими устройства с Android, iOS, Windows. Още по-добрата новина е, че за тази цел не трябва да изтегляте абсолютно нищо. Само трябва да отворите играта от мобилния си браузър и да започнете да въртите барабаните.