Слот машина Hungry Shark

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Hungry Shark

Hungry Shark е слот игра на морска тематика с 5 барабана и 20 печеливши линии от софтуерния разработчик Wazdan. Освен главния герой акулата, тук ще срещнете още интересни символи като флаг, пистолет, писмо в бутилка. Играта има и Scatter символ, който активира бонус рунд с безплатни завъртания. Също така, залагащите могат сами да си избират нивото на волатилност.

Как се играе онлайн ротативката

Морският слот Hungry Shark няма да затрудни и най-начинаещите играчи. Всеки би се ориентирал лесно и бързо като погледне началния екран, но нека все пак направим кратко обобщение на правилата. В долната част под барабаните ще видите бутони с възможни стойности на залога.

Необходимо е само да кликнете на желаната стойност или да използвате бутоните с „-“ и „+“ от двете страни, за да се придвижите до избрания залог. Остава да настроите и нивото на волатилност – възможни са три опции – ниска, стандартна и висока. Това се прави от бутона с 3 символи, който е точно над бутона „+“.

След като сте готови с настройките, може да започнете играта като натиснете големия бутон с две стрелки в долния десен ъгъл. Барабаните ще се завъртят и трябва да изчакате резултата от завъртането. От дясната страна на старт бутона има още един по-малък бутон със стрелки, който е за автоматична игра. Като кликнете на него, може да зададете 10, 20, 30, 50, 70, 100 или повече автоматични завъртания.

Символи в Hungry Shark

В играта Hungry Shark има няколко по-нископлатени символи. Това са символите, които отговарят на картите 10, J, Q, A, K. Малко по-високи от тях са флагът и писмото в бутилка. Следва символът пистолет, а най-високият е акулата. Наличен е и Scatter, който може да замества останалите символи и да задейства free spins. Нека видим колко плаща всеки символ от таблицата при залог от 0.20 лв:

  • 10, J, Q – плащат 1.00 за 5 символа в печеливша линия
  • A, K – плащат 1.50 при 5 броя в линия
  • Флаг – плаща 7.50 за 5 символа в линия
  • Писмо в бутилка – този символ също плаща 7.50 за 5 броя в линия
  • Пистолет – плаща 20.00 за 5 символа в линия
  • Акула – плаща 50.00 за 5 броя в линия
  • Scatter – активира рунд с 10 безплатни завъртания

Печеливши комбинации и бонуси

Всички печалби в слота Hungry Shark от Wazdan се изплащат за комбинации от еднакви символи на активни линии от ляво надясно. Играчите имат възможност сами да избират нивото на волатилност, тоест честотата на печалбите. Например, ако изберете ниска волатилност, печалбите ще бъдат по-чести, но в повечето случаи по-малки. Имате още две опции – стандартна и висока волатилност. При попадение от 3, 4 или 5 символа Scatter на които и да са позиции, стартират 10 безплатни завъртания. Преди да започнат безплатните игри се избира на случаен принцип символ, който се разпъва на целия барабан по време на рунда.

Мобилна версия на Hungry Shark

Ако желаете може да играете Hungry Shark и от телефона или таблета си, тъй като ротативката разполага с мобилна версия. Нужно е само да я стартирате през мобилния браузър на устройството си, без да изтегляте допълнителни приложения.