Слот машина Ivanhoe

4.6
Играй за реални пари

Играйте Ivanhoe безплатно

Айвънхоу е слот игра с 3 барабана на плодова тематика, разработена от софтуерния доставчик ELK Studios. Тук ви очакват класически символи – лимони, череши, диня, седмици, Bar. Освен това, онлайн ротативката има и бонус с free spins, за който ще ви разкажем малко по-надолу. Затова ви приканваме да прочетете ревюто ни докрай и да се запознаете с всички характеристики.

Слот игра Ivanhoe

Игра Ivanhoe
Софтуерен разработчик ELK Studios
Линии 17
Барабани 3
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.3%
Тема на слота Плодове
Минимален залог 0.20
Максимален залог 100
Максимална печалба 3000x

Правила на играта Айвънхоу

Няма абсолютно нищо сложно в правилата на плодовата игра Ivanhoe. Линиите са фиксирани на 17 и няма нужда да се правят настройки по тях. Когато отворите самия слот, трябва само да изберете залог и да започнете със завъртането на барабаните. За целта, кликнете на бутона с монети, който ще забележите в долния ляв ъгъл. Изберете желания залог от таблицата, която ще се покаже и натиснете повторно бутона с монетите за връщане към началния екран.

После може да стартирате играта с големия бутон в долния десен ъгъл. Барабаните ще се завъртят и ако имате някаква печалба след завъртането, стойността й ще се покаже отдолу под барабаните. В горния десен ъгъл имате и опция „Auto”. От този бутон се включва автоматична игра. Могат да се зададат 10, 25, 50 или 100 автоматични завъртания. Те могат да се спрат по всяко време с натискане на старт бутона, така че не се притеснявайте ако зададете максималния брой и после решите, че искате да спрете.

Символи и изплащания

В Ivanhoe slot ще срещнете типичните плодови символи – череши, лимони, диня. Останалите символи също се срещат често в плодовите ротативки. Това са седмиците и символът Bar. Символът Ivanhoe Bonus е най-специален, тъй като активира бонус с безплатни завъртания. Нека видим какви са коефициентите на изплащане при всеки символ:

 • Череши – три символа плащат 80 кредита
 • Лимон – плаща 120 кредита за 3 символа
 • Диня – плаща 160 кредита за 3 броя
 • Bar – плаща 500 кредита за 3 символа
 • Синя седмица – плаща 1000 кредита за 3 броя
 • Червена седмица – печалбата за три такива символа е 3000 кредита
 • Ivanhoe Bonus – стартира бонус с free spins

Бонуси и печеливши комбинации в Ivanhoe

Бонус играта в слота Айвънхоу се активира когато се паднат три символа Ivanhoe Bonus. Тя включва пет нива. Можете да достигнете до тях като събирате монети. Веднага щом достигнете лимита, автоматично преминавате към следващото ниво. Ето и какво ви дават отделните нива:

 • Ниво 1 – 5 безплатни завъртания и 2х множител
 • Ниво 2 – 3 безплатни завъртания и 3х множител
 • Ниво 3 – 3 безплатни завъртания и 4х множител
 • Ниво 4 – 3 безплатни завъртания и 5х множител
 • Ниво 5 – 3 безплатни завъртания и 6х множител

По време на бонус играта, всеки Ivanhoe Bonus символ дава допълнително безплатно завъртане.

Колко може да спечелите от този слот

Повечето играчи биха си помислили, че тази плодова ротативка с 3 барабана няма потенциал за кой знае колко големи печалби. Но истината е, че тя има висок RTP, тоест добра възвръщаемост за играча и бонус с безплатни завъртания и множители, които също дават страхотни възможности. Максималната печалба достига до 3000х общия залог.

Мобилна версия на Ivanhoe slot

Ако сте любители на по-динамичната игра в движение, може да пробвате слота Ivanhoe и от смартфона си. Играта е оптимизирана за мобилни устройства, които функционират с операционните системи Android и iOS. Може да се стартира направо през мобилния браузър без никакви изтегляния и заемане от паметта на мобилното устройство.