Слот машина Jammin Jars 2

4.8
Играй за реални пари

Слот игра Jammin Jars 2

Игра Jammin Jars 2
Софтуерен разработчик Push Gaming
Линии Cluster pay
Барабани 8
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.40%
Тема на слота Плодове
Минимален залог 0.10
Максимален залог 100
Максимална печалба 50,000x

Как се играе този слот

Jammin Jars 2 е интересен слот с плодова тематика от софтуерния разработчик Push Gaming. Играта е много лесна за усвояване и няма да затрудни дори тези, които за първи път се сблъскват с онлайн ротативките. Тя е с повече барабани и е на по-различен принцип, тъй като няма фиксиран брой печеливши линии както е при повечето слотове. Но не изисква никакви специални умения. Нека видим как да настроите залога си и да започнете:

В лявата част под барабаните ще видите стойността на вашия баланс. Отдясно на него е полето „Total Bet”, от което трябва да изберете размера на общия си залог. До залога ще се изпише и вашата печалба, ако се сдобиете с такава. След като сте си избрали залог, може да натиснете големия кръгъл бутон най-вдясно, за да завъртите барабаните. С бутона със стрелкичка отляво се включва автоматичен режим като могат да се изберат брой завъртания, лимит на загуба, лимит за единична печалба.

Символи в играта Jammin Jars 2

В тази игра са налични предимно плодови символи. Има и още няколко, които участват в бонус функции. Необходими са минимум 5 броя от плодовите символи, за да се генерира печалба. Ето подробности за всеки символ:

  • Синя боровинка – над 32 такива символа плащат 100х залога
  • Грозде – за 32+ символа се плаща 125х
  • Синя слива – за 32+ символа печалбата е 150х
  • Диня – динята плаща 200х за над 32 символа
  • Ананас – ананасът плаща 600х за 32+ символа
  • Нар – нарът е най-висок от плодовите символи и плаща цели 1000х за 32+ броя
  • Wild Jar символ – замества всички символи
  • Instant Prize символ – плаща когато попадне в клъстер от 5

Печеливши комбинации и бонуси

Печалбите в слота Jammin Jars 2 се формират когато минимум 5 еднакви символа се докосват вертикално или хоризонтално. След това печелившите символи се премахват от екрана и на тяхно място идват нови. Падането продължава докато вече няма печеливши комбинации. В играта има и така наречените Instant Prize символи, за които се плаща ако се появят в печеливша група от 5 или повече символа.

Има още една бонус функция наречена “Fruit Blast Feature”, която се задейства на случаен принцип. Когато стартира, се появява анимация с гигантски плодов или Instant Prize символ. Повече за функцията може да прочетете в информационното меню. При появата на минимум 3 Wild Jar символа на която и да е позиция се активира рунд с 6 безплатни завъртания.

Мобилна версия на слота Jammin Jars 2

Ако обичате да играете онлайн ротативки в движение, сме щастливи да ви уведомим, че тази слот игра има мобилна версия. Тя работи отлично от устройства с операционните системи Android, iOS, Windows. Можете да я стартирате направо през мобилния си браузър стига да имате достатъчно бърз интернет. Ротативката може да се достъпи и през мобилните приложения, които предлагат онлайн казината.