Слот машина Jingle Spin

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Jingle Spin

Jingle Spin е слот с 20 линии и 5 барабана на празнична тематика от софтуерния разработчик NetEnt. В него ще срещнете страхотни символи, създаващи празнично настроение като шишарка, топка за Коледна елха, еленче, подаръци и др. В играта има Wild символ и множество бонус функции, така че е възможно да ви донесе доста добри печалби. Можете да я пробвате първо безплатно в демо режим.

Как се играе тази игра

Дори и да не сте играли онлайн ротативки досега, Jingle Spin няма да ви затрудни. Играта е с фиксирани линии, така че не е нужно да ги регулирате. Само трябва да изберете стойност на монетата и ниво на залога. В долната дясна част на екрана под барабаните е изписано „Coin Value”. От бутоните минус и плюс отстрани трябва да си изберете стойност като минималната е 0.01, а максималната – 1.00. После трябва да отидете по-наляво, където пише „Level”, за да изберете и нивото на залога.

Когато сте готови с настройките, може да започнете играта като натиснете кръглия бутон по средата. Барабаните ще се завъртят и ако имате печалба, ще се изпише над него. От дясната страна на старта има опция „Max Bet” за преминаваме на максимален залог, а от лявата опция „Autoplay” за автоматична игра. Могат да се зададат различен брой автоматични завъртания – 10, 25, 50, 100, 250, 500, 750 или 1000. Бутонът „i” в долния ляв ъгъл води до информационното меню, в което може да прочетете пълните правила.

Символи в слота Jingle Spin

В слот играта Jingle Spin има пет по-нископлатени символи, които са представени от картите 10, J, Q, K и A. Налични са и пет тематични символи под формата на различни орнаменти – борова шишарка, еленче, цветни пръстени, украса от цитрусови плодове и Коледна топка. Има и стандартен Wild символ, който може да замества другите в комбинациите. Ето какви са изплащанията при отделните символи:

  • 10, J – плащат 50 кредита за 5 броя в печеливша линия
  • Q, K – плащат 60 кредита за 5 символа в линия
  • A – плаща 75 кредита за 5 броя в линия
  • Шишарка – пет символа в линия плащат 300 кредита
  • Еленче – пет такива символи плащат 400 кредита
  • Цветни пръстени – печалбата за 5 такива символи е 500 кредита
  • Украса с цитруси – плаща 700 кредита за 5 символа в линия
  • Коледна топка – плаща 1000 кредита за 5 броя в линия

Печеливши комбинации и бонуси

Докато играете слота Jingle Spin от NetEnt може да ви се падне така нареченият Spreading Wild Bauble. Това е специален уайлд символ, който може да замества останалите и да се разпъва на целите барабани, за да образува още печеливши комбинации. Ако пък ви се падне бонус символът Coin Win Bauble може да спечелите между 50х и 2500х залога. В случай, че се появи бонус символ Free Spins Bauble, ще получите между 7 и 50 безплатни завъртания. И последният бонус наречен Surprise Bauble може да включва Spreading Wilds, Free Spins или Coin Win.

Мобилна версия на Jingle Spin

Ако предпочитате мобилната игра, няма никакъв проблем, слотът Jingle Spin е оптимизиран и за мобилни устройства. Може да работи от всякакви апарати с операционни системи Android и iOS. Трябва само да го стартирате през мобилния браузър.