Слот машина Katana

4.6
Играй за реални пари

Играйте слота Katana безплатно

Katana е видео слот игра от софтуерния разработчик Novomatic, която ще ви предложи 5 барабана и 20 печеливши линии. Може да се играе безплатно или с реални средства и разполага с бонус функции – рунд с безплатни завъртания и разширяващи се Wild символи.

Слот игра Katana

Игра Katana
Софтуерен разработчик Novomatic
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.02%
Тема на слота Азиатски
Минимален залог на линия 1
Максимален залог на линия 200
Максимална печалба 50

Как се играе Катана

Интерфейсът на играта Катана много прилича на този на старите ротативки от Novomatic, познати от наземните казина. Така че няма нищо сложно в настройването на залога и линиите и започването на същинската игра. Тук линиите не са фиксирани и ако искате може да ги намалите. Ще видите полето „Lines” вляво под барабаните и бутоните за регулиране „-“ и „+“. Например, може да изберете 10 линии, или дори да играете само на една линия.

Как се играе Катана

После следва да изберете залог на една линия (Bet / Line). Той също се настройва с бутони плюс и минус. Като направите своя избор, в полето отдясно (Bet) ще се покаже стойността на общия ви залог. Не забравяйте също да изберете и стойност за един кредит.

След приключване на тези настройки, може да започнете да играете тази вълнуваща Азиатска Катана игра. Натиснете зеления бутон „Start” в долния десен ъгъл, за да завъртите барабаните. За да не го натискате всеки път, може да включите “Autoplay” от бутона отгоре. В този слот не се избират брой автоматични завъртания, а се натиска бутонът „Stop” когато искате да спрете автоматичния режим.

Катана игра – символи и изплащания

Символите в играта Katana са свързани с Азиатската култура. Има букви, които са по-ниско платени. Налични са още символи японски храм, войн със знаме, стрелци, женски персонаж. Ето и какви печалби да очаквате когато играете на минималния залог 0,20:

Символи и изплащания Катана игра
  • 10, J – тези символи плащат 5х залога за 5 броя в линия
  • K, Q – плащат 7,5х залога при 5 символа
  • A – плаща 10х залога за 5 броя в линия
  • Храмове – плащат 25х залога при 5 броя
  • Стрелци и войн със знаме – плащат 30х залога за 5 символа
  • Жена – плаща 40х за 5 символа
  • Мъж (Wild) – замества всички символи освен скатерите
  • Scatter – стартира рунд с безплатни игри и бонус

Печеливши комбинации и бонуси

Всички печалби в слота Катана се присъждат за комбинации от еднакви символи в линия. Изплащат се от ляво надясно, с изключение на печалбите от символи Scatter, които плащат на всяка от позициите. В таблицата, която е достъпна от бутона „Paytable” може да видите какви са изплащанията при избраните линии и залог.

Три или повече Scatter символи на екрана задействат рунд с 10 безплатни завъртания. По време на завъртанията могат да се спечелят още безплатни игри. Освен това, символът мъж изпълнява ролята на Wild и се разширява на всички барабани. Разширяването започва само ако може да се състави печеливша комбинация.

Печеливши комбинации и бонуси Катана

Колко може да спечелите от Katana

Ако играете ротативката Katana онлайн с реални пари, можете да се сдобиете с доста добри печалби. За това могат да допринесат рундът с безплатните завъртания и специалният разпъващ се символ Wild. Пет броя символи Scatter на която и да е позиция ще ви платят 200х общия залог. Максималната печалба, която може да получите от тази слот игра е 50,000х.

Мобилна версия на ротативката

Азиатската казино игра Катана може да се играе и от различни видове мобилни устройства. Независимо дали използвате телефон или таблет с Android или iOS, ще можете да я стартирате безплатно. Разликите между мобилната и настолната версия на играта са минимални (само в разположението на бутоните).