Слот машина Legacy Of Egypt

4.8
Играй за реални пари

Играйте Наследството на Египет Безплатно - Legacy of Egypt Слот

Готови ли да се борите с древноегипетските богове и да проправите своя път към пирамидата на фараона? Тогава се подгответе за смъртоносните препятствия в играта Legacy of Egypt, които ще ви възнаградят подобаващо.

Какво предлага?

В играта Legacy of Egypt предлага неспирни забавления и горещи емоции от завъртането на барабаните. Играта разполага с множество възможности за изплащане на печалби и специален бонус рунд с безплатни завъртания. Ето и пълните характеристики на ротативката:

Печеливши линии 30
Барабани 5
Редове 3
Тематика Пирамиди
Максимална печалба х5,000
Volatility Висока
Минимален залог 0.30 ст.
RTP 96.5%
Доставчик Play’n GO
Бонус функции Да
Купи бонус Не

Как да играете Legacy of Egypt?

Ако от прочетеното досега играта Legacy of Egypt ви допада, ще можете да я изпробвате безплатно. Разбира се, това ще елиминира шансовете ви за реални печалби, но от друга страна, ще можете да изпробвате играта без да рискувате своите лични средства. За целта просто отворете уебсайта на доставчика и разучете ротативката. Ако желаете да играете с истински средства, борейки се за реални печалби, ще се нуждаете от регистрация в надеждно онлайн казино.

Символи в ротативката Legacy of Egypt

След като вземете това важно решение може да започнете да играете. Под екрана със символи са поставени бутоните за игра. От лявата страна ще откриете бутона за информация, в който ще откриете всичката необходима информация за играта, включително символите и техните печалби.

Символи в ротативката

Играта се състои от 12 символа с, които ще ви пренесат в древен Египет. Шест от символите са премиум, четири са обикновени, а останалите два са специални. Скатерът спомага за достигането до бонус рунд с безплатни завъртания, а Wild символът допринася за повече печеливши линии. По-долу ще откриете максималните печалби при единична печеливша линия с 5 символа.

  • Скарабей (Wild) - х16.6
  • Клеопатра - х10
  • Фараон -х8.3
  • Бог Хор -х6.6
  • Анубис - х4.1
  • Бог Собек - х3.3
  • Богиня Бастет -х3.3
  • J, Q, K, A - х1.6

Печеливши комбинации и бонус функции в Legacy of Egypt

При всяко завъртане, играчът може да състави максимум 30 печеливши линии, които изплащат печалби от ляво надясно. Потенциалната печалбата от всеки символ в слота Legacy of Dead, може да бъде открита в бутона за допълнителна информация. Там ще откриете и подробна информация за бонус функцията с безплатни завъртания.

Печеливши комбинации и бонус функции в Legacy of Egypt

Скатер символът, изобразен като пирамида, може да ди спечели до 20 безплатни завъртания, но за целта трябва да получите одобрението на боговете. След активирането на функцията с 3 Скатера, ще достигнете до Колелото на боговете. Чрез това колело ще се определи броят безплатни завъртания, които ще получите. По време на безплатните завъртания, над екрана ще има множители достигащи х10, а скатера ще е Wild символ. За всяко завъртане ще се избира нов множител, а при повторната поява на 2 скатера достигате до друго колело. Чрез него ще може да спечелите до 8 безплатни завъртания, а множителят на който са спечелени безплатните завъртания си остава, докато не бъдат изиграни.

Каква е най-голямата сума, която можете да спечелите от слота

Максималната печалба от слота е ограничена до х5,000 на поставения залог. Тази печалба може да бъде достигната само в бонус рунда с безплатни завъртания. Това означава, че дори и да надвишите множителя от 5,000, вашите печалби ще бъдат ограничени до максималната печалба, заложена в ротативката.

Мобилна версия на слот играта Legacy of Egypt

Софтуерът на Play’n GO е оптимизиран за мобилни устройства. Това означава, че играта Leacy of Egypt може да бъде играта от почти всяко мобилно устройство. Единственото условие е да разполагате с Android или iOS устройство и стабилна интернет връзка.