Слот машина Lucky 3 Penguins

4.5
Играй за реални пари

Слот игра Lucky 3 Penguins

Lucky 3 Penguins е доста увлекателен онлайн слот на тема животни, разработен от българския софтуерен доставчик CT Gaming. Той е съставен от 5 барабана, 3 реда и 20 печеливши линии. Освен пингвините, тук ще срещнете и редица други морски обитатели – рак, калмар, риба. Играта има и три символа жокер и бонус с безплатни игри.

Как се играе ротативката

Играта Lucky 3 Penguins е с 20 фиксирани линии и се играе много лесно. Общият залог се избира от началния екран. За тази цел отидете на бутона „Краен залог“, който се намира в средната част под барабан 3. Като кликнете на него, ще се покажат възможните залози на съответната деноминация. Например, при кредит 0.01 залозите, от които можете да избирате са 0.20, 0.40, 0.80, 1.20, 1.60 и др. Ако искате да промените деноминацията (стойността на един кредит), трябва да кликнете на бутона най-отгоре вдясно.

След като вече сте избрали кредита и общия залог, е време да завъртите барабаните. Може да го направите с бутона с двете стрелки в долния десен ъгъл на екрана. Ако искате да включите на автоматичен режим, трябва да натиснете бутона със зеленото в долния ляв ъгъл. Оттам трябва да отидете на „Autoplay” и да регулирате броя завъртания с бутоните минус и плюс. Минималният брой автоматични завъртания, който може да зададете е 5, а максималният – 100. От това меню може да се регулира и залога на линия.

Символи в Lucky 3 Penguins

Както сигурно се досещате, главните герои в тази ротативка са пингвините. В Lucky 3 Penguins има цели 3 пингвина, които са в ролята на Wild и могат да заместват всички други символи в комбинациите. Най-нископлатени са символите J, Q, K и А. После са ракът, калмарът, рибата, морският рак. Най-висок е символът тюлен, който ще ви донесе печалба от 50х залога. Ето колко плащат останалите символи при игра на залог от 0.20:

  • J, Q, K, A – тези символи плащат 1.00 при попадение от 5 броя
  • Рак – плаща 2.00 за 5 броя в линия
  • Калмар – плаща 2.00 за 5 символа в линия
  • Риба – също плаща 2.00 за 5 броя в линия
  • Морски рак – печалбата за 5 такива символи в линия отново е 2.00
  • Тюлен – плаща 10.00 когато се паднат 5 броя в линия
  • Пингвини (Wild) – трите пингвина могат да заместват всички останали символи. Единият се появява само на 2-рия барабан, а другите съответно на 3-тия и 4-тия.

Печеливши комбинации и бонуси

В слота Lucky 3 Penguins има бонус с безплатни игри. Той се активира когато се появят пингвини на барабани 2 и 3. Присъждат се 15 безплатни завъртания. Ако по време на тях се появят още пингвини на 2-ри и 3-ти барабан, се дават още 15 безплатни игри. В тази игра може също да се дублира всяка печалба на стойност по-малка от 10х целия залог. В режим дублиране се влиза с помощта на бутона „х2“, който става активен.

Мобилна версия на Lucky 3 Penguins

Lucky 3 Penguins функционира идеално и от мобилни устройства. Можете да я отворите направо през мобилния си браузър от вашето устройство с Android или iOS. Началният екран изглежда по почти същия начин, единствено бутоните за настройки и стартът са разположени под барабаните.