Слот машина Magic Target Deluxe

4.8
Играй за реални пари

Слот игра Magic Target Deluxe

Игра Magic Target Deluxe
Софтуерен разработчик Wazdan
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.63%
Тема на слота Плодове
Минимален залог 0.20
Максимален залог 100
Максимална печалба 1250x

Как се играе тази онлайн ротативка

Magic Target Deluxe е плодова слот игра, разработена от доставчика на казино софтуер Wazdan. В нея ще срещнете супер апетитни плодови символи и още няколко със специални функции. Точно като останалите онлайн ротативки на този разработчик, и тази се играе много лесно. Налични са 20 печеливши линии, които са фиксирани. Тоест, играчите нямат задължение да регулират линиите.

Следователно, ако решите да изпробвате играта, можете направо да настроите общия си залог. За тази цел просто трябва да изберете един от бутоните под барабаните. Ще видите, че са изписани стойности и от двете страни има бутони минус и плюс, с които може да се преместите на предходната или следващата.

Когато изберете залог, този бутон ще светне в червено. Тогава може да стартирате същинската игра от големия бутон в долния десен ъгъл. Ако желаете може да включите автоматичен режим от бутона със стрелкичката отдясно на него. Минималният брой автоматични завъртания, който може да зададете е 10.

Символи в Magic Target Deluxe

Освен плодови символи, в играта Magic Target Deluxe има седмица, камбана, бомба, корона, жокер. Нека видим кои са по-нископлатените и кои ще ви донесат по-добри печалби:

 • Ягода – пет броя от този символ в линия плащат 5х общия залог
 • Синя слива – синята слива е със същата стойност като ягодата и също ще ви донесе 5х
 • Круша – крушата има същата стойност като символите ягода и синя слива
 • Грозде – гроздето е малко по-скъпо и плаща 10х залога за 5 символа в линия
 • Диня – динята има същата стойност като гроздето и плаща 10х
 • Седмица – седмицата плаща 12,5х за 5 символа в линия
 • Камбана – пет такива символа в линия плащат 25х залога
 • Бомба – плаща 50х залога за 5 броя в линия. Този символ е и Scatter и задейства рунд с безплатни завъртания.
 • Корона – пет корони ще ви донесат същата печалба като 5 бомби
 • Жокер – пет символа жокер плащат 250х залога. Жокерът е и в ролята на Wild и може да замества всички символи без Scatter и Multiplier
 • Multiplier – всяко негово появяване по време на безплатните игри на средния барабан удвоява печалбата.

Печеливши комбинации и бонуси

Всички печалби в слота Magic Target Deluxe се изплащат за комбинации от еднакви символи на активна линия от ляво надясно, с изключение на тези от Scatter символите. При попадение от 3,4 или 5 символа Scatter на която и да е позиция стартират 10 безплатни завъртания.

Мобилна версия на Magic Target Deluxe

Искате да играете Magic Target Deluxe от Wazdan в движение? Няма никакъв проблем! Играта разполага с мобилна версия, която работи от всякакви преносими устройства с операционни системи iOS, Android, Windows. Когато я отворите през мобилния си браузър, тя сама ще се нагоди към размерите на екрана на вашето устройство. Има и безплатна демо версия, която също е достъпна за мобилна игра.