Слот машина Mazu

4.6
Играй за реални пари

Играйте Mazu безплатно

Mazu е слот на Азиатска тематика от разработчика на казино софтуер KA Gaming. В него може да видите типичните Азиатски символи – украшения, чадър, златни статуи, цветни карти за игра и др. В нашето подробно ревю на играта ще ви разкажем и за бонусите и мобилната версия, така че не пропускайте да го прочетете докрая.

Слот игра Mazu

Игра Mazu
Софтуерен разработчик KA Gaming
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 94%
Тема на слота Азиатски
Минимален залог 0.20
Максимален залог 300
Максимална печалба -

Как се играе тази ротативка

Правилата на слота Mazu със сигурност няма да ви затруднят, независимо дали сте начинаещ играч или вече имате опит с онлайн ротативките. След като отворите играта, ще забележите, че отстрани на барабаните е изписано 20 Lines. Линиите са фиксирани на 20 и няма нужда да се правят настройки относно тях. Така че можете направо да кликнете на бутона „New Bet” под барабаните и да си изберете стойност на залога от таблицата, която ще се покаже.

За да започнете играта натиснете оранжевия кръгъл бутон, който се намира точно под третия барабан. На него е изписано „Hold for Autospin”. Това означава, че като го задържите, ще включите автоматична игра. Може да избирате между 25, 50, 100, 200 или неопределен брой завъртания. Отдясно на този кръгъл бутон има и опция „Max Bet”, чрез която директно минавате на максимален залог. Ако се генерира печалба, тя се визуализира в средата на екрана. После трябва отново да натиснете оранжевия бутон, за да я приберете и да продължите със завъртанията.

Символи в играта Mazu

В играта Mazu от KA Gaming са налични символите от картите – 9, 10, J, Q, K и A. Те са най-нископлатени, след това са шареният чадър, украшението, златните статуи и самата китайска богиня Мазу. Има Scatter символ, който активира free spins и Wild, който може да замества останалите. Ето печалбите за всеки символ при игра на залог от 0.20:

 • 9,10 – плащат 0.15 за 5 символа в печеливша линия
 • J – плаща 0.20 за 5 броя в линия
 • Q – плаща 0.25 за 5 символа в линия
 • K – плаща 0.40 за 5 символа в линия
 • A – плаща 0.50 за 5 броя в линия
 • Шарен чадър – печалбата за 5 такива символи е 0.80
 • Украшение – пет такива символи плащат 1.00
 • Златни статуи – едната плаща 1.50 за 5 броя, а другата – 2.00
 • Богинята Мазу – този символ ще ви донесе печалба от 3.00 при 5 броя в линия
 • Барабан (Scatter) – активира бонус ниво с безплатни завъртания
 • Wild – замества останалите символи в комбинациите с изключение на Scatter

Печеливши комбинации и бонуси

Всички символи в играта Mazu плащат от ляво надясно на активни линии. Единствено печалбите от Scatter символ се изплащат на всяка позиция и се умножават по общия залог. Когато се паднат три или повече скатера, стартира бонус рунд като играчът може да избира между следните възможности: 12 безплатни игри с начален множител 1х, 7 безплатни игри с начален множител 3х и 3 безплатни игри с първоначален множител 18х.

Колко може да спечелите от Mazu

Слотът Mazu на KA Gaming може да ви зарадва с прилични печалби. Процентът на възвръщаемост в дългосрочен план може да не е много висок, но пък нивото на волатилност е средно. Тоест, печалбите са сравнително чести. Наличен е и бонус рунд и играчите могат да си избират колко свободни игри да включва.

Мобилна версия на играта

Ако поради някаква причина нямате възможност да стоите на компютъра, за да играете Mazu, има решение на проблема ви, защото слот играта е оптимизирана и за мобилни устройства. Можете да се забавлявате с нея от всякакви преносими апарати с Android и iOS, както безплатно в демо режим, така и с реални средства. Трябва да я стартирате направо от мобилния браузър и тя ще се адаптира към размера на екрана.