Слот машина Mega Joker

4.6
Играй за реални пари

Играйте Mega Joker безплатно

Mega Joker е класическа плодова ротативка, разработена от доставчика на софтуер Novomatic. Освен типичните плодови символи, в нея ще срещнете и специален символ жокер. Той може да замества останалите в комбинациите и да генерира печалба, която отговаря на съответния заместен символ.

Който желае може да пробва слот играта напълно безплатно преди да се впусне в залагането с реални пари, тъй като разполага с демо версия. В настоящия преглед ще ви разкажем още колко плаща всеки един символ, има ли бонус функции, съвместим ли е този слот с мобилни устройства, къде да играете Mega Joker online free.

Слот игра Mega Joker

Игра Mega Joker
Софтуерен разработчик Novomatic
Линии 40
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95,05%
Тема на слота Плодове
Минимален залог на линия 0,03
Максимален залог на линия 2
Максимална печалба 2000x

Как се играе Mega Joker

Преди да започнете да играете слота, трябва да направите някои настройки. Максималният брой печеливши линии е 40, но може да се регулира. Ако желаете може да ги намалите с помощта на бутона „-„ към полето „Line”. От бутоните до него трябва да изберете и залог на линия – Bet / Line като възможностите тук са 1, 2, 3 ,5,10, 20, 50 и 100. Така ще формирате общия си залог, който ще видите в полето „Bet”. След като залогът ви е вече настроен, може да започнете играта си като натиснете бутона „Start” вдясно, за да се завъртят барабаните. В долната лява част на екрана има още един зелен бутон „Autoplay”, чрез който може да включите автоматични завъртания.

Символи

Слои игра има доста голямо разнообразие от символи и всеки от тях изплаща печалби при наличие на 3, 4 и 5 броя в линия. Нека видим какви са коефициентите на изплащане при игра на минималния залог от 0,40 лв.

  • Череши, лимон, портокал, синя слива – Това са най-ниско платените символи. Три броя плащат 4 кредита, 4 броя – 20 кредита  и 5 броя – 100 кредита.
  • Грозде и диня – За три броя печалбата е 8 кредита, за четири – 40 и за пет – 160.
  • Ягода и круша – Три символа от тези плащат 20 кредита, четири – 60 и пет – 240.
  • Седмици – Символите седмици носят 20 кредита при 3 броя, 80 при 4 броя и 400 при 5 броя.
  • Звезда (Scatter) – Три звезди плащат 160, четири звезди – 800 и пет звезди – 16 000.
  • Жокер – Плаща 40 кредита за 3 броя, 200 за 4 броя и 2000 за 5 броя. Може и да замества всички останали символи с изключение на символа Scatter.

Бонус функции в Mega Joker

В играта Mega Joker няма някакво допълнително бонус ниво с безплатни завъртания или от друг тип. Но все пак има по-специални символи, които могат да генерират грандиозни печалби. Символът звезда, който е в ролята на Scatter не стартира free spins както е в повечето ротативки, но за сметка на това носи цели 16 000 кредита при попадение от 5 броя. Жокер символът също може да образува множество печеливши комбинации благодарение на способността си да замества другите символи.

Колко може да спечелите

Щом Mega Joker RTP (процентът на възвръщаемост) е над средния, значи има потенциал за високи печалби. Максималната печалба е 2000 х общия залог. Можете да се сдобиете с нея ако ви се паднат 5 жокер (Wild) символа в печеливша линия.

Мобилна версия

Желаещите да пробват слот игра могат да го направят и от мобилни устройства. Играта работи еднакво добре и от телефони с Android, и от iPhone или iPad. Демо версията също може да се адаптира към екрана на вашето устройство и да се играе през мобилния браузър.