Слот машина Merry Xmas

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Merry Xmas

Merry Xmas е празнична онлайн ротативка от софтуерния доставчик Play’n Go. Тя е посветена на един от най-светлите празници – Коледа и включва красиви символи, съобразени с тематиката – подаръци, дядо Коледа, еленче, украшения и др. Съставена е от 5 барабана, 3 реда и 15 печеливши линии. Играта включва и допълнителна бонус игра, която може да ви донесе печалба от до 150х общия залог.

Как се играе тази ротативка

Правилата на слота Merry Xmas със сигурност няма да ви затруднят, но нека все пак обобщим как се играе. След като отворите самата ротативка, в долния ляв ъгъл ще видите червен бутон “Coin Value”. От него се избира стойността на един кредит. От следващото поле „Coins” се посочва залог на линия. Стигаме до полето „Lines”, от което се регулират линиите. Печелившите линии в тази игра не са фиксиран брой, така че можете да ги намалявате или увеличавате с помощта на бутоните „-“ и „+“.

Малко по-надясно има още един червен бутон “Bet Max”, от който се преминава на максималния залог. Играта се стартира със зеления бутон „Spin” вдясно на него. Барабаните се завъртат, а стойностите на печалбите се изписват в средата на екрана под тях. В долния десен ъгъл има и други два бутона – Paytable и Collect, от които се отваря таблицата с изплащанията и се включва автоматичен режим. Може да се зададе различен брой автоматични завъртания – 10, 20, 50, 75, 100.

Символи в Merry Xmas

Символите в играта Merry Xmas са на Коледна тематика. Ще срещнете Коледно лакомство, напитка, свещи, камбани, коледна топка, елени. Дядо Коледа е най-високият символ. Налични са и два по-специални символа – Wild и Bonus. Нека видим колко плаща всеки символ и дали има някаква допълнителна функция:

  • Коледно лакомство – плаща 75 кредита при 5 броя в печеливша линия
  • Напитка – плаща 100 кредита за 5 броя в линия
  • Свещи – плащат 125 кредита за 5 символа в линия
  • Камбани – плащат 250 кредита за 5 броя в линия
  • Коледна топка – плаща 500 кредита за 5 символа в линия
  • Елени – печалбата за 5 броя в линия е 1000 кредита
  • Дядо Коледа – плаща 2500 кредита за 5 символа в линия
  • Wild – заменя всички символи освен Bonus и умножава печалбата когато замества по 2х, 3х, 4х или 5х
  • Bonus – задейства бонус игра

Печеливши комбинации и бонуси

В празничната ротативка Merry Xmas има бонус игра, която се задейства с появата на три символа подарък. Играчът трябва да отвори един от тях, за да види каква награда печели. Максималната печалба е 150х общия залог. Всички съседни символи в този слот плащат на активни линии, само символът Scatter плаща на всяка позиция.

Мобилна версия на Merry Xmas

Слотът Merry Xmas от Play’n Go е достъпен и от различни мобилни устройства. Можете да го играете безплатно или с реални пари от телефони и таблети с Android или iOS. Ще имате достъп до всички функции направо от браузъра, не е нужно да изтегляте нищо. Старт бутонът при мобилната версия е в средата под барабаните, а залогът се настройва от бутона с три черти в долния десен ъгъл. Общият залог се изписва отляво на бутона с чертичките.