Слот машина Money Train 2

4.8
Играй за реални пари

Играйте Money Train 2 безплатно

Ако искате да отидете на незабравимо и вълнуващо пътуване до Дивия Запад, можете да го направите с онлайн ротативката Money Train 2 от софтуерния доставчик Relax Gaming. Някои от вас може и вече да са пробвали оригиналната игра. Това е актуализирана и подобрена версия, която има няколко бонус функции.

В нашето обстойно ревю ще може да разгледате всички символи и изплащания, възможностите за мобилна игра, бонус нивата, общата възвръщаемост. Ще разберете и как може да играете безплатната демо версия на слота.

Слот игра Money Train 2

Игра Money Train 2
Софтуерен разработчик Relax Gaming
Линии 40
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96,40% до 98%
Тема на слота Аркадни
Минимален залог 0.20
Максимален залог 20
Максимална печалба 50 000x

Как се играе Money Train 2

Първото нещо, което трябва да направите преди да започнете да играете Money Train 2 е да настроите залога си. В долната лява част ще видите бутони „-“ и „+“, чрез които можете да го регулирате. Отдясно на тях са кръглият старт бутон и бутонът със стрелка, с който се включват автоматични завъртания – 10, 25, 50, 100, 250 и т.н. Като завъртите барабаните, до тях ще се покаже стойността на печалбата (ако генерирате такава). В долния ляв ъгъл има и един бутон с три чертички, чрез който можете да включвате и изключвате звука, да разгледате таблицата с изплащанията и други опции. Ако пък натиснете на „Buy Feature” над него, може да купите бонус рунда.

Символи

В играта има общо 10 символа. Може да ги разгледате и докато играете Money Train 2 slot demo. Четири от тях са по-ниско платени и са под формата на метални диаманти в различни форми и боядисани в различен цвят. Има и 4 премиум символа с няколко герои, представени на син, зелен, оранжев и червен фон. Ето и колко плащат:

  • Син символ – 15х за 5 броя.
  • Зелен символ – 17.5х за 5 броя.
  • Оранжев символ – 20х за 5 броя.
  • Червен символ – 25х за 5 броя.
  • Героиня на син фон – 40х за 5 броя.
  • Герой на зелен фон – 45х за 5 броя.
  • Герой на оранжев фон – 50х за 5 броя.
  • Герой на червен фон – 100х за 5 броя.
  • Череп (Wild) – Замества всички символи.

Бонус функции в Money Train 2

Едната бонус функция, която ще видите и в безплатния Money Train 2 demo slot се казва Respin Feature. Тя се задейства когато два бонус символа се появят на която и да е позиция. Символите разкриват множители, които се събират и присъждат повторни завъртания докато се получи печалба. Всяко завъртане без печалба увеличава множителя с 1х.

Другата функция Money Cart Bonus Round стартира като се появят 3 или повече бонус символа където и да било на барабаните. Златните символи могат да заместват бонус символи и да разкриват стойност на множител и 3 завъртания. По време на тези завъртания могат да се паднат множество символи със специални функции – Bonus Symbol, Golden Bonus Symbol, Payer, Collector и др.

Колко може да спечелите

Играта Money Train 2 има честота на попадение от 19.55%, което на практика означава, че печалбите не са особено чести. Но пък максималната печалба е впечатляваща – може да спечелите до цели 50 000 х залога.

Мобилна версия

Ако обичате да играете слотове в движение, то Money Train 2 е добър избор. Играта е оптимизирана за мобилни устройства и работи без проблем от телефони и таблети с Android, iOS, Windows. Адаптира се веднага към екрана и получавате достъп до всички функционалности. Можете да играете и от телефона си.