Слот машина Money Train 3

4.8
Играй за реални пари

Основни характеристики на слота Money Train 3

Разработчик Netent
RTP 96.1
Печеливши Линии 40 Линии
Брой колони 4
Брой линии 5
Диапазон на залог 0,1-10
Максимална печалба 100000
Уайлд Символ не
Скатер Символ да
Бонус Игра да
Безплатни завъртания да
Автомачини завъртания да
Бърз кръг да
Умножаване да
Година 2013-11-10
Волатилност Висока
Прогресив не
Тема на слота Аркадни

Слот игра Money Train 3

Money Train 3 е слот игра на каубойска тематика от софтуерния доставчик Relax Gaming. Съставена е от 5 барабана, 4 реда и 40 печеливши линии. В нея ще срещнете и по-специален символ Wild, който може да замества останалите символи в комбинациите. Има и респин функция, при която се избират на случаен принцип слепени символи, оставащи на екрана.

Правила на играта

Ротативката Money Train 3 има безплатна демо версия, така че може да започнете първо с нея докато усвоите правилата. Но те не са никак сложни. Когато отворите играта, първо трябва да отидете в горния десен ъгъл и да натиснете бутона с монетите. Тогава в лявата част на екрана ще се покаже поле „Bet Amount” и бутони с минус и плюс под него. С тях се регулира размера на залога. След като си изберете залог, може да кликнете на хикса и да затворите това меню.

За да започнете играта и да се завъртят риловете, натиснете най-големия кръгъл бутон със стрелка в дясната част. Има и бутон за автоматична игра, намиращ се над старта. Ако кликнете на него, вляво ще се появи меню, от което трябва да изберете колко завъртания да се направят като минималният възможен брой е 10. В тази игра имате възможност и да купите бонуса. Това става от бутона „Buy” в долния ляв ъгъл.

Символи в Money Train 3

В слота Money Train 3 има няколко по-нископлатени символи, които са във формите на каро, спатия, купа и пика, само че оцветени в различни цветове – синьо, зелено, оранжево и червено. После следват четири героя в същите цветове. Наличен е и Wild символ, който може да замества всички останали. Ето и печалбите от всеки символ при игра на 0.10:

  • Каро в синьо – 5 символа плащат 0.30
  • Спатия в зелено – 5 символа плащат 0.35
  • Купа в оранжево – 5 символа плащат 0.40
  • Пика в червено – 5 символа плащат 0.50
  • Героиня в синьо – плаща 0.80 за 5 броя
  • Герой в зелено – плаща 0.90 за 5 броя
  • Герой в оранжево – плаща 1.00 за 5 броя
  • Герой в червено – плаща 2.00 за 5 броя
  • Wild – плаща 2.00 за 5 символа и замества всички символи

Печеливши комбинации и бонуси

Печалбите в слот играта Money Train 3 от Relax Gaming се изплащат от ляво надясно. Има и няколко бонуса. Единият е така наречената Respin функция. Тя може да стартира след всяко непечелившо завъртане. Един от символите на екрана, избран на случаен принцип става Sticky (слепен символ), остава на екрана и се присъжда повторно завъртане (респин). Ако се появи символ от същия тип, се дава допълнителен респин. При попадение от 3 символа Bonus стартира друг бонус, наречен The Money Cart Bonus. Следва интересна игра с множители и безплатни завъртания.

Мобилна версия на Money Train 3

Онлайн слотът Money Train 3 може да се играе без проблем и от преносими устройства – телефони, таблети и т.н. Играта има мобилна версия, която е съвместима с най-разпространените операционни системи – Android и iOS. Достъпна е от мобилни браузъри и не изисква да се теглят приложения.