Слот машина Murder Mystery

4.7
Играй за реални пари

Играйте Murder Mystery безплатно

Ако са ви интересни криминалните мистерии, то слотът Murder Mystery от Playtech е точно за вас. Той е посветен на разкриването на мистериозно убийство. Символите представляват трима заподозрени, три оръжия и три скъпоценни камъка. Има и два по-специални символа Scatter и Wild. Ще научите повече за тях ако прочетете нашето ревю докрая.

Слот игра Murder Mystery

Игра Murder Mystery
Софтуерен разработчик Playtech
Линии 40
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.46%
Тема на слота Приключенчески
Минимален залог 0.40
Максимален залог 1000
Максимална печалба -

Правила на играта

Слот играта Мистериозно убийство има много опростен интерфейс. Когато я отворите, ще видите бутон „Info” в долния ляв ъгъл. Ако го натиснете, може да видите таблицата с изплащанията и да разгледате печелившите линии и информацията за бонусите. Отдясно на него е изписан броят линии, който не може да се променя.

За да настроите залога си, трябва да използвате бутоните с минус и плюс, намиращи се под надписа “Total Bet”. След като вече сте избрали залог, можете да започнете да играете като натиснете зеления бутон “Spin” най-вдясно. В случай, че искате да играете на автоматичен режим, кликнете на синия бутон „Autoplay“ отляво и изберете брой автоматични завъртания – 10, 25, 50, 99. Ако не искате да задавате точен брой, натиснете бутона отгоре „Until Feature”. Във всички случаи можете да кликнете на “Stop Autoplay” и да спрете автоматичните завъртания по всяко време.

Как се играе Murder Mystery slot

Символи в Murder Mystery slot

В Murder Mystery slot има три символа на заподозрени – две жени и един мъж. Жената в червено е най-високоплатеният символ от стандартните. Налични са и три символа оръжия, които са средни по стойност. Най-ниски са символите под формата на скъпоценни камъни в различни цветове. Нека видим и очакваните печалби от всички тях:

 • Зелен скъпоценен камък – пет такива символа в линия плащат 75 кредита
 • Син скъпоценен камък – този символ е със същата стойност като зеления камък
 • Лилав скъпоценен камък – 5 символа плащат 100 кредита
 • Червен скъпоценен камък – печалбата за 5 символа в линия също е 100 кредита
 • Шишенце с отрова – 5 броя плащат 150 кредита
 • Нож – 5 символа плащат 150 кредита
 • Пистолет – пистолетът също плаща 150 кредита за 5 броя
 • Мъж в синьо – 5 символа плащат 300 кредита
 • Жена в лилаво – 5 символа плащат 400 кредита
 • Жена в червено – 5 символа плащат 500 кредита
 • Мъж с шапка – задейства бонус функции
 • Wild – замества всички символи освен струпаните символи мъже с шапка

Бонуси и печеливши комбинации

Когато три или повече символа мъж с шапка се появят, стартира една от четири бонус функции. Играчите могат да избират между така наречените Wild Spins, Reveal Spins, Clue Hunt и Multi Spins.

Първата опция Wild Spins включва 12-25 безплатни завъртания с ниска волатилност. Втората средно волатилна опция може да бъде с 6,8 или 12 безплатни завъртания и специален символ „?“.

При третата опция играчите трябва да отварят символите с въпросителна, за да открият оръжия и да спечелят награди. И последната опция може да включва 12, 16 или 25 безплатни завъртания като всички печалби се умножават 3х.

Бонуси и печеливши комбинации Murder Mystery slot

Колко може да спечелите от Murder Mystery

Ротативката Murder Mystery може да ви зарадва с прилични печалби. Както виждате тя разполага с набор от бонус функции и дори ви се дава избор от коя да се възползвате. Дамата в червено може да ви донесе печалба от 500 кредита при попадение от 5 символа.

Мобилна версия на ротативката

Murder Mystery слотът работи отлично и от мобилни устройства. Който желае може да го стартира направо от мобилния браузър без да инсталира нищо. Играта е съвместима с най-различни преносими устройства, поддържащи операционните системи Android и iOS.