Слот машина Mystery Jack

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Mystery Jack

Mystery Jack е интересен слот с плодове и каубои от софтуерния разработчик Wazdan. Той е съставен от 3 барабана, 3 реда и 27 печеливши линии. Има и демо версия, която позволява да се играе безплатно. Освен каубоите и още няколко специални символи, в него ще срещнете апетитни плодчета – ягоди, малини, сини сливи, диня, грозде, портокали и др. Играта има и два допълнителни бонуса – мистериозен символ и рунд с безплатни завъртания.

Как се играе тази ротативка

Слот играта Mystery Jack се играе много лесно, само трябва да изберете общ залог преди да започнете да въртите барабаните. В долната част под риловете ще видите възможните залози. Можете направо да кликнете на някой от тях или да се придвижвате от залог на залог с помощта на бутоните „-“ и „+“ отстрани. Когато се спрете на желания, сте готови да започнете играта. Натиснете големия кръгъл бутон в долния десен ъгъл. Ако имате печалба след завъртането на барабаните, тя ще се визуализира в средната част на екрана под втория барабан.

Има и опция автоматичен режим за тези, които предпочитат да не натискат старта след всяко завъртане. Тя се включва от малкия бутон със стрелкичката, намиращ се отдясно на големия старт бутон. Може да се избере колко автоматични завъртания да се направят – 10, 20, 30, 50, 70, 100, 500 или 1000. В долния ляв ъгъл има още опции – за регулиране на звука, за цял екран, за режим спестяване на енергия и др.

Символи в Mystery Jack

Най-нископлатени в играта Mystery Jack са символите череши, лимон, портокал, синя слива, ягода, малина. После са гроздето, динята, камбаната, седмицата, символите Mystery Jack и Bar. Най-високи са каубойските символи бик, каубой и символът Mystery, който плаща между 0.20 и 100. Ето какви са изплащанията при всички символи в повече детайли ако играете на залог от 0.20 лв.:

  • Череши, Лимон, Портокал – тези символи плащат 0.20 при 5 броя в линия
  • Синя слива, Ягода, Малина – плащат 0.40 за 5 броя в линия
  • Грозде, Диня, Камбана – плащат 0.80 за 5 символа в линия
  • Седмица, Mystery Jack – плащат 1.60 за 5 броя в линия
  • Bar – плаща 8.00 при попадение от 5 символа
  • Бик – плаща 16.00 при 5 символа в линия
  • Каубой – плаща 32.00 за 5 броя в линия
  • Mystery – плаща между 0.20 и 100 за 3 броя
  • Wild – замества всички символи освен Mystery и Free Games
  • Free Games – стартира бонус с безплатни завъртания

Печеливши комбинации и бонуси

Всички печалби в слота Mystery Jack от Wazdan се изплащат за комбинации от един и същ символ на активна линия. Ако се паднат три броя от така наречения Mystery символ, играчът печели награда между 1х и 500х общия залог. При попадение от три символа Free Games, стартират 9 безплатни завъртания, които се изиграват на същия залог, на който са започнали.

Мобилна версия на Mystery Jack

Играта Mystery Jack е достъпна и от мобилни устройства. Когато я стартирате от телефона си с Android или iOS, ще забележите само малки разлики в разположението. Старт бутонът се намира под барабаните при мобилната версия, а залозите се избират с помощта на бутоните с монети от двете му страни.